Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Mε τη …συνταγή του Game 4, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα!

Mε τη …συνταγή του Game 4, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα!
Σάββατο, 4 Μαΐου 2024 - 11:35

Για άλλη μια φορά αποδείχτηκε ότι όταν ο Ολυμπιακός είναι με την πλάτη στον τοίχο, λειτουργεί καλύτερα. Με τον εφησυχασμό να απουσιάζει, ο Ολυμπιακός ξέροντας πως εάν έχανε, χαιρετούσε, τα έδωσε όλα και …έκανε μια χαψιά τη Μπαρτσελόνα! Πλέον, όλα θα κριθούν στο Game 5. Και εκεί, στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», ο Θρύλος οφείλει, με τον κόσμο στο πλευρό του, να πάρει τη νίκη και να τσεκάρει το εισιτήριο για το Βερολίνο.

.Με πάθος. Με ψυχή. Με ποιότητα. Και με τον τρόπο που παίζει όλη την χρονιά. Δεν πρέπει να αγχωθεί και να διαφοροποιήσει κάτι στο παιχνίδι του. Ούτε πριν από το ματς, στην προετοιμασία, ούτε και κατά τη διάρκεια του αν δεν κυλήσει καλά για κάποιο διάστημα.

Ο Θρύλος, με τη …συνταγή του 4ου αγώνα, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Πάει στη Βαρκελώνη για το 3-2 και την πρόκριση στο Final-4. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν πάρα πολύ να είναι στο Βερολίνο και είναι έτοιμοι να …πεθάνουν στο παρκέ το βράδυ της Τετάρτης στο Παλάου Μπλαουγκράνα, για να τα καταφέρουν. Και εάν παίξουν όπως στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ούτε οι διαιτητές μπορούν να …σταματήσουν τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης