Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πόνεσε, πάλεψε, «έχτισε», κυριαρχεί!

Πόνεσε, πάλεψε, «έχτισε», κυριαρχεί!
Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2023 - 09:59

Θρύλος είσαι, παρέλαση στην Πόλη (σου) κάνεις! Ο Ολυμπιακός του μέλλοντος είναι τώρα. Και είναι ο απόλυτος κυρίαρχος της Ευρωλίγκας! Αυτή η ομάδα, στα χέρια αυτού του προπονητή έζησε όλη τη διαδρομή, τόσο έντονα… Πόνεσε, πάλεψε, «έχτισε», κυριαρχεί! Δέχθηκε το ένα πίσω από το άλλο, τα χτυπήματα του «φάρου». Τον λήστεψαν, τον έπληξαν, τον έριξαν στο έδαφος και προσπάθησαν να τον… βγάλουν από τη μέση. Απέτυχαν. Παταγωδώς. Ο Ολυμπιακός είναι εδώ και είναι πιο δυνατός από ποτέ. Πιο ώριμος από ποτέ. Πιο αρχοντικός από ποτέ…

Η νέα μπασκετική παράσταση στην Πόλη (του) ήρθε ως επιστέγασμα μιας πραγματικά καυτής αγωνιστικής περιόδου, την οποία η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα διανύει. Ο Ολυμπιακός έχει τον τρόπο, πλέον, να φύγει νικητής από οποιαδήποτε έδρα. Έχει τον τρόπο να παίρνει κάθε ματς, με το μπάσκετ που παίζει. Έχει τον τρόπο να υποτάσσει κάθε αντίπαλο, κυριαρχώντας και στα δύο άκρα του παρκέ.

Έλειψε ο Σλούκας; Κάνααν. Ο Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα έχει πλέον μια μοναδική ικανότητα να αναδεικνύει σε κάθε ματς νέους πρωταγωνιστές. Αποτέλεσμα αυτού είναι πάντοτε να είναι πλήρης, ακόμη και όταν έχει απουσίες… Ένας για όλους και όλοι για έναν αυτή η ομάδα και τα καλύτερα είναι μπροστά. Με 20άρα στη Φενέρ (73-93) έκλεισε ο Γενάρης, για να αρχίσει ο Φλεβάρης όπως πρέπει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Τους… Κάνααν πλάκα!

Τους… Κάνααν πλάκα!

Ο Αμερικανός δηλώνει παρών με τον πλέον εμφατικό τρόπο. Και ο Ολυμπιακός τον βγάζει μπροστά.