Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός μετράει… ουλές, για να μετράει νίκες (photo)

Ο Ολυμπιακός μετράει… ουλές, για να μετράει νίκες (photo)
Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2023 - 11:39

Για να νικήσεις, πρέπει να παλέψεις. Για να επικρατήσεις, πρέπει να είσαι έτοιμος να πάρεις τη «μάχη». Για να μπεις στη «μάχη», πρέπει να έχεις νοοτροπία… πολεμιστή! Ο Ολυμπιακός το κατάφερε αυτό ΚΑΙ στην Πόλη. Μπαίνοντας στο παρκέ και δίνοντας το 101% των δυνάμεών του, για να πάρει αυτό το οποίο ήθελε.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, χρειάστηκε υπερπροσπάθεια, για να έρθει αυτή η άνετη νίκη και ο Ολυμπιακός να συνεχίσει να κυριαρχεί στην Ευρωλίγκα. Χρειάστηκε να… παλέψει η ομάδα, αλλά και οι παίκτες ένας προς έναν, για να έρθει το μεγάλο αυτό «διπλό» και ο Ολυμπιακός να συνεχίζει να τους βλέπει όλους αφ’ υψηλού!

Και μετά το ματς… μετράει πληγές. Κυριολεκτικά. Ο Ολυμπιακός μετράει… ουλές, για να μετράει νίκες! Απίθανη φωτογραφία από τη… «μάχη» στην Πόλη! Ουόκαπ και Μπολομπόι έπαιξαν «ξύλο» και ο Ολυμπιακός βγήκε νικητής.

Δείτε:

Διαβάστε επίσης

Τους… Κάνααν πλάκα!

Τους… Κάνααν πλάκα!

Ο Αμερικανός δηλώνει παρών με τον πλέον εμφατικό τρόπο. Και ο Ολυμπιακός τον βγάζει μπροστά.