Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γιάννης: «Πραγματικά καλός ο Ολυμπιακός, επιλέγω Φενέρ λόγω Κώστα»

Γιάννης: «Πραγματικά καλός ο Ολυμπιακός, επιλέγω Φενέρ λόγω Κώστα»
Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2023 - 12:20

Είναι απολύτως λογικό ότι ο Ολυμπιακός έχει… κλέψει τις εντυπώσεις, με το μπάσκετ το οποίο παίζει. Και φυσικά τα κατορθώματά του, στην Ευρωλίγκα, έχουν περάσει και τον Ατλαντικό, όπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φυσικά παρακολουθεί την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης. Ο Greek Freak τόνισε πως θεωρεί μια πραγματικά καλή ομάδα τον Ολυμπιακό, αλλά… στηρίζει τον αδερφό του, Κώστα, ο οποίος παίζει στη Φενέρ…

«Παρακολουθώ όσο μπορώ, είμαι πολύ χαρούμενος για τον Κώστα και την απόφασή του να παίξει για μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας. Να την βοηθήσει να πάει καλά, Προφανώς πρέπει να επιλέξω την Φενέρμπαχτσε. Ο Ολυμπιακός παίζει πολύ καλά, όπως και η Φενέρμπαχτσε. Αυτές είναι οι δύο ομάδες που κάπως παρακολουθώ, δεν θα πω ψέματα. Ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα αλλά… Δεν ξέρω αν θα φτάσει στο Final Four, όμως ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι πραγματικά καλός», είπε στο Eurohoops.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης