Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποφορτίζει την ομάδα του ο Μπαρτζώκας: «Δεν είμαστε φαβορί για το Κύπελλο»

Αποφορτίζει την ομάδα του ο Μπαρτζώκας: «Δεν είμαστε φαβορί για το Κύπελλο»
Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 - 12:58

Ο Ολυμπιακός έχει μπει σε ρυθμό Κυπέλλου Ελλάδας. Προετοιμάζεται εντατικά για το Final 8 του θεσμού, στο Ηράκλειο. Ο στόχος του; Σαφής. Να κατακτήσει ξανά τον τίτλο. Όπως έκανε και πέρυσι, στο αντίστοιχο Final 4. Απέναντι στον Παναθηναϊκό, βεβαίως, εμφατικά και με μαγκιά. Και καθώς οι αναμετρήσεις για το Final 8 πλησιάζουν, ο κόουτς Μπαρτζώκας θέλησε, με δηλώσεις του, να αποφορτίσει τους παίκτες του, λέγοντας πως η ομάδα του δεν είναι το φαβορί, για την κατάκτηση.

Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς στη συνέντευξη Τύπου:

«Θα έχουμε την ίδια προσέγγιση με τις άλλες ομάδες. Θα επικεντρωθούμε στο παιχνίδι της Παρασκευής. Το Final 8 είναι διαφορετική συνθήκη. Η ομάδα θα πρέπει να παίξει σαν τελικό κάθε παιχνίδι.

Είναι παραπάνω πρόκληση για όλους πώς θα διαχειριστούν το τουρνουά. Οι ομάδες που έχουν ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχουν ένα αβαντάζ έναντι των άλλων γιατί έχουν παραπάνω παιχνίδια. Το πρωτάθλημα γίνεται όλο και καλύτερο αν συνυπολογίσουμε τα οικονομικά των ομάδων.

Η δική μου αίσθηση είναι πως έρχονται όλο καλύτεροι προπονητές, παίκτες και τα προγράμματα είναι καλύτερα. Δημιουργούν έναν ανταγωνισμό. Σε επίπεδο οκτάδας θυμίζει λίγο το παρελθόν.

Αυτό είναι το σημαντικό για το πρωτάθλημα. Το τουρνουά θα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Δεν θεωρούμε τον εαυτό μας φαβορί. Θα πρέπει να παίξουμε με τον τρόπο που συνηθίζουμε και αν όλα πάνε καλά να πάρουμε το Κύπελλο.

Θα ήθελα ατμόσφαιρα ανάλογη με τη σχέση που έχουμε όλοι μεταξύ μας».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης