Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παπανικολάου: «Η διάρκεια θα είναι το κλειδί»

Παπανικολάου: «Η διάρκεια θα είναι το κλειδί»
Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 - 13:23

Ο Ολυμπιακός κινείται απολύτως σε ρυθμό Κυπέλλου Ελλάδας. Ενόψει του Final 8 του θεσμού, ο κάτοχος του τίτλου από πέρυσι έδωσε το παρών στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, με τον κόουτς Μπαρτζώκα και τον αρχηγό Κώστα Παπανικολάου.

Νωρίτερα σας μεταφέραμε τις δηλώσεις του προπονητή του Θρύλου, ενώ ακολούθησαν και εκείνες του αρχηγού. «Η διάρκεια θα είναι το κλειδί», ανέφερε μεταξύ άλλων ο «Παπ», για τα ματς που έρχονται.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Αυτά δήλωσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ενόψει του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, στο μπάσκετ Ανδρών.

«Μιλάμε για μια γιορτή στο ελληνικό μπάσκετ και είμαστε χαρούμενοι που επιτέλους συμβαίνει. Πρέπει να το διαφυλάξουμε για να γίνεται κάθε χρόνο καλύτερο. Το Ηράκλειο στηρίζει το θεσμό του Κυπέλλου. Πρέπει κι άλλες ομάδες να μπουν και να δουν τις ομάδες από κοντά.

Σε μονά παιχνίδια δεν υπάρχουν μυστικά. Όταν μιλάμε για σειρά παιχνιδιών νομίζω ότι παίζει μεγάλο ρόλο ποια ομάδα θα βρεθεί στην καλύτερη κατάσταση. Ο παράγοντας τύχη παίζει ρόλο, αλλά η διάρκεια θα είναι το κλειδί. Καλή επιτυχία σε όλους».

Διαβάστε επίσης