Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φέρτε μας το Κύπελλο!

Φέρτε μας το Κύπελλο!
Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 - 09:58

Η προσπάθεια του Ολυμπιακού να στεφθεί Κυπελλούχος δεν έχει τελειώσει. Αν σε κάποιους αυτό ακούγεται… κλισέ, ας δουν το τελευταίο παιχνίδι του Ολυμπιακού, με τον Περιστέρι, για το πρωτάθλημα, το οποίο κρίθηκε στο σουτ.

Όχι. Η προσπάθεια του Ολυμπιακού να κάνει δικό του το Κύπελλο, δεν έχει τελειώσει. Δεν τελείωσε στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό και το 11-0… Στις 19:15 ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, απέναντι στο Περιστέρι του Σπανούλη και ο Ολυμπιακός βλέπει ξανά κούπα! Την ακουμπά. Αλλά για να την πάρει στην αγκαλιά του, οφείλει να είναι όπως πρέπει, απέναντι σε μια καλή ομάδα, διψασμένη να αποδείξει ότι έχει ό,τι χρειάζεται, για να πρωταγωνιστεί.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Η μισή δουλειά έγινε στον ημιτελικό. Και η άλλη μισή στον προημιτελικό. Τώρα, είναι… άλλο πράγμα. Ο τελικός είναι πάντα… άλλο πράγμα. Διαφορετικό. Και ο Γιώργος Μπαρτζώκας πρώτος, το ξέρει καλά. Το γνωρίζει και όλη η ομάδα, μαζί του. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παλέψει, για να πάρει το Κύπελλο και να το επιστρέψει στο λιμάνι. Θα πρέπει να τα δώσει όλα. Ο κόσμος του θα είναι εκεί και θα τον στηρίξει. Όπως πάντα. Και μαζί, θα πανηγυρίσουν και αυτή την κούπα!

Πάμε Θρύλε! Ραντεβού στις 19:15!

Διαβάστε επίσης

Αυτοί σφυρίζουν στον τελικό!

Αυτοί σφυρίζουν στον τελικό!

Δείτε τη διαιτητική ομάδα, η οποία επιλέχθηκε να έχει τον έλεγχο του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και το Περιστέρι.