Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτοί σφυρίζουν στον τελικό!

Αυτοί σφυρίζουν στον τελικό!
Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 - 11:19

Ο Θρύλος φουλάρει για να κάνει δικό του και το φετινό Κύπελλο. Όλη η προσοχή των «ερυθρολεύκων» είναι στραμμένη στο μεγάλο παιχνίδι με αντίπαλο το Περιστέρι, στις 19:15. Στόχος ένας, ξεκάθαρος και σαφής: Να έρθει η κούπα ξανά στον Πειραιά!

Όλα είναι έτοιμα πια, ενώ έχουμε και διαιτητές. Τους οποίους επέλεξε και όρισε η ΚΕΔ, για το σημερινό παιχνίδι. Δείτε τη διαιτητική ομάδα, η οποία επιλέχθηκε να έχει τον έλεγχο του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και το Περιστέρι.

Στον τελικό λοιπόν θα σφυρίξουν οι Πουρσανίδης, Πιτσίλκας, Θεονάς. Υπήρξε κλήρωση μεταξύ 5 διαιτητών (Παπαπέτρου, Πουρσανίδης Γ., Κάρδαρης, Πιτσίλκας, Θεονάς). Από αυτούς τους 5, εκτός έμειναν οι Τσαρούχα, Κορομηλάς και Κατραχούρας.

Ευχή όλων είναι οι διαιτητές να περάσουν… απαρατήρητοι και να μην επηρεάσουν ούτε στο ελάχιστο, τη διεξαγωγή του τελικού!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Χάθηκε η τελευταία ρανίδα σεβασμού

Χάθηκε η τελευταία ρανίδα σεβασμού

Από το «μέχρι τέλους» στο «θα πεθάνω για τον Παναθηναϊκό» και στις «ψευτομαγκιές στον Παπανικολάου», ο Αγραβάνης έκανε αυτό που λέμε… κωλοτούμπα.

Φέρτε μας το Κύπελλο!

Φέρτε μας το Κύπελλο!

Στις 19:15 ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, απέναντι στο Περιστέρι του Σπανούλη και ο Ολυμπιακός βλέπει ξανά κούπα!