Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ορίστηκε η επόμενη άλωση του ΟΑΚΑ!

Ορίστηκε η επόμενη άλωση του ΟΑΚΑ!
Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 - 14:09

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να νικά τον Παναθηναϊκό, όπου τον βρει. Και με κάθε πιθανό τρόπο. Έχει, ωστόσο, αρκετά ματς φέτος μπροστά του. Υπάρχει δρόμος ακόμη, σε Basket League και Ευρωλίγκα. Ο Θρύλος προετοιμάζεται πλέον για το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, σε ό,τι αφορά τις μεταξύ τους αναμετρήσεις, αφού αυτό ακολουθεί, ως το πιο κοντινό. Και αυτό, συγκεκριμένα, ορίστηκε από τον ΕΣΑΚΕ!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Το πρόγραμμα των αγωνιστικών της Basket League, οι οποίες έρχονται, έγινε γνωστό από τον ΕΣΑΚΕ και μεταξύ αυτών και το «αιώνιο» ντέρμπι στο ΟΑΚΑ. Η αναμέτρηση λοιπόν για τη 19η αγωνιστική ορίστηκε την Κυριακή, 19 Μαρτίου, θα ξεκινήσει στις 19:15 και φυσικά θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Βαθμολογικά το ντέρμπι δεν κρίνει κάτι. Ο Θρύλος είναι μπροστά, για τα καλά. Ωστόσο, το γόητρο παραμένει ίδιο και φυσικά το να γράψει ο Ολυμπιακός το 12-0 είναι το ζητούμενο. Για πάμε…

Διαβάστε επίσης

Τον «έφαγε»!

Τον «έφαγε»!

Τέλος ο Ράντονιτς από τον Παναθηναϊκό, μετά το νέο ηχηρό αγωνιστικό «χαστούκι» του Θρύλου στον «εξασφύριχτρο», στο Κύπελλο Ελλάδας!