Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σλούκας: «100% έτοιμος, δεν υπάρχει σερί» (video)

Σλούκας: «100% έτοιμος, δεν υπάρχει σερί» (video)
Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 - 16:17

Ο Θρύλος θέλει να κάνει άλλο ένα διπλό, στην έδρα της Βαλένθια, αυτή τη φορά… Και ο Κώστας Σλούκας δηλώνει έτοιμος να οδηγήσει τον Θρύλο εκεί που θέλει να πάει. Ο «μαέστρος» τόνισε πως και ο ίδιος και η ομάδα, είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν την κορυφή!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Αναλυτικά μίλησε:

Για την ετοιμότητά του και το κίνητρο του Ολυμπιακού: «Ναι είμαι 100% έτοιμος. Θα προσπαθήσω και εγώ με την ομάδα να φέρουμε μία πάρα πολύ σημαντική νίκη. Η ομάδα πρέπει να ανασυνταχθεί, η επιτυχία του Κυπέλλου δεν πρέπει να της αλλάξει τον δρόμο. Ο Ολυμπιακός δε χρειάζεται έξτρα κίνητρο για να κερδίσει, υπάρχει το κίνητρο ήδη και ένα επιπλέον είναι πως είμαστε στην 1η θέση και πρέπει να μείνουμε εκεί. Η Βαλένθια είναι μία αρκετά καλή ομάδα και παίζει στην έδρα της πολύ καλά».

Για το πώς καταφέρνει ο Ολυμπιακός να ανασυνταχθεί: «Είναι η εμπειρία, η ιδιοσυγκρασία, ο χαρακτήρας της ομάδας. Παίζουν ρόλο αυτά στην ανασύνταξη. Φυσικά όλα πρέπει να τα δούμε στην πράξη αλλά είμαι αισιόδοξος γιατί όλη τη σεζόν η ομάδα έχει δείξει πάρα πολύ καλό και ανταγωνιστικό πρόσωπο».

Για το αν είναι κίνητρο της Βαλένθια ο αποκλεισμός της από το Κύπελλο και αν ο Ολυμπιακός σκέφτεται το σερί του: «Για αυτούς είναι ένα κίνητρο που αποκλειστήκανε. Το ότι κυνηγάνε την 8άδα είναι έξτρα κίνητρο αφού παίζουν με την πρωτοπόρο. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί από το ξεκίνημα και σε όλο το παιχνίδι. Σερί δεν υπάρχει στο μυαλό μας, είναι απλά η Βαλένθια το παιχνίδι που πρέπει να κοιτάξουμε και πρέπει ο Ολυμπιακός να κερδίσει».

Διαβάστε επίσης