Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μουμπρού: «Δύσκολος ο αγώνας με τον Ολυμπιακό»

Μουμπρού: «Δύσκολος ο αγώνας με τον Ολυμπιακό»
Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 - 13:41

Ξέρει καλά ο Άλεξ Μουμπρού, ότι ένα ματς με τον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα, είναι πάντοτε μια μεγάλη πρόκληση. Για κάθε ομάδα… Ο προπονητής της Βαλένθια τόνισε τη σημασία του να παίξει η ομάδα του με τον πρωτοπόρο, αλλά και τη δυσκολία την οποία περιμένει, από τον αγώνα.

«Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, παίζουμε με αυτόν που είναι πλέον ο πρωτοπόρος της διοργάνωσης. Είναι μια μεγάλη ομάδα, με σπουδαίο inside game, όχι μόνο λόγω της σωματικής διάπλασης των σέντερ αλλά και λόγω του σκοραρίσματος από τη θέση 4 με τον Σάσα Βεζένκοβ και από τον Άλεκ Πίτερς.

Έχουν σταθερό παιχνίδι, πασάρουν πολύ καλά την μπάλα. Πρέπει να σταματήσουμε την επίθεσή τους, να πάρουμε ώθηση από την άμυνα και να προσπαθήσουμε να κάνουμε την επίθεσή μας να λειτουργεί τέλεια», ανέφερε αρχικά ο προπονητή των «νυχτερίδων».

Και πρόσθεσε: «Ο Ολυμπιακός πάει πολύ καλά, έχει κερδίσει εκτός έδρας τη Ρεάλ, την Μπασκόνια και δεν έχει ηττηθεί ποτέ εδώ. Είναι μια καλή στιγμή για να αλλάξουμε την ιστορία. Ο Ολυμπιακός είναι σε μια πολύ καλή στιγμή, έχει κατακτήσει το Κύπελλο για τη χώρα του με τρεις νίκες και διαφορές 20 πόντων».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης