Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ιτούδης: Προπονητής της Εθνικής ή κατάσκοπος της Φενέρ;

Ιτούδης: Προπονητής της Εθνικής ή κατάσκοπος της Φενέρ;
Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 - 19:50

Στο άκουσμα της ανάληψης του γαλανόλευκου πάγκου από την Δημήτρη Ιτούδη ενόψει Eurobasket, η πλειοψηφία του κόσμου έμεινε ικανοποιημένη. Επιτέλους ένας προπονητής με γαλόνια για να διαχειριστή την πλειάδα αστέρων που απαρτίζουν την Εθνική. Με το πέρας βέβαια της μεγάλης διοργάνωσης και του αποκλεισμού από την Γερμανία, αρκετοί έσπευσαν να του αποδώσουν ευθύνες. Το ζήτημα όμως δεν είναι αυτό…

Η επικείμενη μεταγραφή του Τάιλερ Ντόρσεϊ δημιουργεί υποψίες για το αν ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε τελεί διπλό ρόλο. Αν πέρα από το καλό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, εργάζεται και ως σκάουτερ, ο οποίος μετέπειτα γίνεται μάνατζερ και πείθει παίχτες να τον ακολουθήσουν. Από την στιγμή που του έδωσε το χρίσμα η ΕΟΚ, μετρά έναν βαρύ αποκλεισμό και… τρία ηχηρά deal για την Φενέρ.

Ο λόγος για τους Νικ Καλάθη, Κώστα Αντετοκούνμπο και κατά τα φαινόμενα του Τάιλερ Ντόρσεϊ. Και άντε, με τον πρώτο έχει συνεργαστεί παλαιότερα στον Παναθηναϊκό, οι άλλοι δύο πως τον ακολούθησαν; Πιθανότατα μέσω των εξαιρετικών σχέσεων που δημιούργησαν το καλοκαίρι στα αποδυτήρια, γεγονός που έδωσε την δυνατότητα στον Ιτούδη να ασκήσει επιρροή στις αποφάσεις τους; Έχει το δικαίωμα να το κάνει; Προφανώς. Είναι ηθικά αποδεκτό; Αυτό θα το κρίνει ο κόσμος.

Διαβάστε επίσης