Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα δυσκολέψει το πράγμα, στα πλέι οφ

Θα δυσκολέψει το πράγμα, στα πλέι οφ
Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2023 - 12:13

Δεν θα είναι η πρώτη φορά, κατά την οποία θα το δούμε να συμβαίνει. Έχει συμβεί ξανά και είναι κάτι σαν… πρακτική. Από αρκετές ομάδες στην Ευρωλίγκα. Ειδικά όταν βλέπουν ότι η κανονική σεζόν δεν τους πάει πολύ καλά… Αφήνουν για λίγο το πόδι από το γκάζι και κρατούν δυνάμεις για τα νοκ-άουτ. Για τα πλέι οφ. Είναι πιθανό να το δούμε ξανά να συμβαίνει φέτος, για αυτό και το αναφέρουμε.

Προσοχή. Δεν στεκόμαστε σε αυτό, για να τονίσουμε ότι οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού… δεν έπαιζαν στο φουλ μέχρι εδώ. Ότι ο Ολυμπιακός… αδίκως είναι πρώτος. Κάθε άλλο. Είναι δεδομένο ότι ΟΛΟΙ οι αντίπαλοι, όταν βρίσκουν απέναντί τους τον πρώτο, τα δίνουν όλα, πάντα. Για να νικήσουν τον πρώτο. Απλό. Πάρτε παράδειγμα την Ζαλγκίρις, η οποία έκανε sold out στο Κάουνας, σχεδόν… ένα μήνα πριν το ματς με τον Θρύλο εκεί.

Είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα βρει μπροστά του ΑΚΟΜΗ πιο δυνατούς αντιπάλους, στην οκτάδα. Τους ίδιους, αλλά πιο δυνατούς. Και αν απέναντι στον Θρύλο έδιναν μέχρι τώρα το 100%, για να τον νικήσουν, τώρα θα πάνε στο… 101%. Απλά τα πράγμα και ο ίδιος ο κόουτς το ξέρει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης