Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Live Streaming
Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 - 20:20

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Live Streaming: Η ώρα να δείξει την δύναμη του το ΣΕΦ έφτασε. Απόψε το βράδυ (22:00) ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα για το Game 3 της προημιτελικής φάσης της Euroleague. Οι ερυθρόλευκοι έπειτα από το break στο πρώτο παιχνίδι στη Βαρκελώνη απέκτησαν το αβαντάζ της έδρας και θέλουν να τελειώσουν την δουλειά στο σπίτι τους. Το πρώτο από τα δύο αποφασιστικά βήματα για την πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου από τους ερυθρόλευκους θα γίνει και με την παρουσία του αρχηγού, Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος επιστρέφει έπειτα από την ίωση που τον ταλαιπωρούσε. «Είπα και στους παίκτες ότι δεν είναι ένα απλό ματς. Αυτά τα παιχνίδια δεν είναι απλά, είναι επιβράβευση όλων των μεγάλων νικών που κάναμε μέσα στη χρονιά. Τις προσπάθειες που έχουμε κάνει με τόσους τραυματισμούς, να φτάσουμε εδώ, να έχουμε το προνόμιο να παίζουμε playoffs, ενώ άλλες μεγάλες ομάδες δεν έχουν αυτό το προνόμιο, έχουν φύγει από τη διοργάνωση. Εμείς λοιπόν είμαστε εδώ, παλεύουμε για την καριέρα όλων μας αυτά τα παιχνίδια είναι σημαντικά», ανέφερε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Live Streaming: Η Μπαρτσελόνα έβγαλε όλη την εμπειρία και την ποιότητα της στο παρκέ στο Game 2 καταφέρνοντας να φέρει την σειρά με τον Ολυμπιακό στο 1-1. Οι Καταλανοί έπειτα από την ήττα στο πρώτο παιχνίδι είχαν βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο, ωστόσο η αντίδραση τους ήταν εξαιρετική. Πλέον και με την ψυχολογία στα... ύψη έπειτα από την πρόσφατη νίκη τους έρχονται στο Φάληρο με στόχο να «πληρώσουν» τον Ολυμπιακό με το ίδιο νόμισα. Δηλαδή με break. «Θα πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα καλά σε όλο το παιχνίδι, γιατί ο Ολυμπιακός σε τιμωρεί όταν κάνεις λάθος. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ξέρουμε ότι είναι μια πολύ δύσκολη σειρά και εδώ στην Ελλάδα θα είναι πολύ περισσότερο. Πρέπει να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού, αν και θα είναι δύσκολο, γιατί θα προσπαθήσουν να παίξουν αργά. Είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε ένα από τα δύο επόμενα παιχνίδια. Το break του Ολυμπιακού δεν μείωσε τις πιθανότητές μας για πρόκριση στο Final Four. Παραμένουν οι ίδιες με πριν την έναρξη της σειράς παρότι έχουν λάβει χώρα τα δύο πρώτα ματς», ήταν τα λόγια του τεχνικού της Μπαρτσελόνα, Ρότζερ Γκριμάου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης

Slam Dunk #16: «Φαβορί ο Ολυμπιακός»

Slam Dunk #16: «Φαβορί ο Ολυμπιακός»

Το 16ο επεισόδιο του «Slam Dunk» είναι εδώ και με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο 1-1 στις σειρές τους, τα πράγματα στα playoffs είναι πιο κρίσιμα από ποτέ. Εκλεκτός καλεσμένος είναι ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, ο οποίος συζητάει για όλα και φυσικά έχει πρόβλεψη για το Final Four.