Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός εναντίον Αρμάνι: Ο Πίτερς ήταν… παντού (video)

Ολυμπιακός εναντίον Αρμάνι: Ο Πίτερς ήταν… παντού (video)
Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2023 - 11:16

Ένα από τα μεγάλα θέματα του φετινού Ολυμπιακού στο μπάσκετ, ένα από τα μεγάλα στοιχήματα, τα οποία ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε κληθεί να λύσει, ήταν το να καταφέρει να πάρει περισσότερα πράγματα, από περισσότερους παίκτες του. Και σε πολύ μεγάλο βαθμό, το έχει καταφέρει. Η περίπτωση του Άλεκ Πίτερς είναι μία τέτοια περίπτωση. Και ενόψει Αρμάνι, θυμόμαστε ότι ο Πίτερς είχε «βγει μπροστά», στη νίκη με 82-66. Στο παιχνίδι του ΣΕΦ, ο Αμερικανός φόργουορντ είχε ξεχωρίσει με την απόδοσή του. Πάμε να θυμηθούμε.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Πίτερς είχε 16 πόντους και 5 ριμπάουντ. Βοήθησε τόσο στην επίθεση, σκοράροντας από κοντινή, μέση και μακρινή απόσταση, ενώ παράλληλα έδωσε ενέργεια στους συμπαίκτες του, στην άμυνα, ώστε ο Ολυμπιακός να κερδίσει μπάλες και να τρέξει μπροστά. Ο Αμερικανός αρκετές φορές έχει εξελιχθεί σε σημαντικό παράγοντα της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα. Και το ματς απέναντι στην Αρμάνι ήταν κομβικός ξανά.

Πάμε να δούμε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Απόψε γίνεται διψήφιος

Απόψε γίνεται διψήφιος

Ο Ολυμπιακός έχει απόψε στο Μιλάνο (21:30) την ευκαιρία να κάνει 10 τις φετινές εκτός έδρας νίκες του.