Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο Μιλάνο για την πρωτιά και το σερί

Στο Μιλάνο για την πρωτιά και το σερί
Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2023 - 09:58

Απέναντι στην Αρμάνι, ο Ολυμπιακός έχει απόψε (21:30) διπλό έργο να φέρει σε πέρας! Πρώτο και κυριότερο να νικήσει, για να κρατήσει δική του την πρώτη θέση και να συνεχίσει να βλέπει αφ’ υψηλού και με άνεση, τους αντιπάλους του. Δεύτερο, το να διατηρήσει το σερί του, στη διοργάνωση, στρώνοντας τον δρόμο για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα, στα πλέι οφ και στα νοκ-άουτ ματς.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Λάθος. Υπάρχει και τρίτο σκέλος, στο έργο του Ολυμπιακού: Το να συνεχίσει να βελτιώνεται και να ανεβάζει την απόδοσή του… Δεν μπορούμε να το παραλείψουμε και αυτό, καθώς ο Ολυμπιακός ξέρει ότι πηγαίνοντας στα πλέι οφ, το επίπεδο θα ανέβει. Αυτό είναι ιδιαιτέρως σημαντικό, αφού ο Γιώργος Μπαρτζώκας το αναγνωρίζει και προσπαθεί πάντοτε να το περνά και στους παίκτες του. Η σεζόν δεν έχει τελειώσει και έχει ακόμη δρόμο.

Κανένα ματς δεν είναι εύκολο στη διοργάνωση. Η Ευρωλίγκα είναι σκληρή και για να έρθει η 10η εκτός έδρας νίκη, απόψε, θα πρέπει οι παίκτες να υπερβάλουν ξανά εαυτούς και να δώσουν το «κάτι παραπάνω» στο παρκέ. Απέναντι σε μια ομάδα, η οποία έχει τον τρόπο να βάζει δύσκολα… Προσοχή, προσήλωση και το… γνωστό καλό μπάσκετ, χρειάζεται και σήμερα η ομάδα του Μπαρτζώκα.

Διαβάστε επίσης