Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Μαζί νικάμε! (photo)

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Μαζί νικάμε! (photo)
Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 - 12:59

Ο Ολυμπιακός είναι ένα με τον κόσμο του. Το απέδειξε ξανά, περίτρανα πέρυσι στο Βελιγράδι. Το αποδεικνύει και σε όλα τα γήπεδα της Ευρώπης, όπου πηγαίνει να παίξει νικήσει. Απέναντι στη Ζαλγκίρις, στο Κάουνας, ο Ολυμπιακός είχε ξανά δίπλα του, τους καλύτερους του κόσμου. Σε ένα άκρως μπασκετικό γήπεδο, σε μια άκρως μπασκετική ατμόσφαιρα, ο Θρύλος έκανε αυτό το οποίο έπρεπε και με τους ΓΑΥΡΟΥΣ στο πλευρό του, πήρε άλλη μια νίκη. Και φυσικά αυτή η σχέση είναι αμφίδρομη. Ο Ολυμπιακός δίνει, ο κόσμος δίνει και στο τέλος, νικήτρια βγαίνει ΟΛΗ η οικογένεια.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Θρύλος ευχαρίστησε τον κόσμο του, για την παρουσία του στο Κάουνας και τόνισε τη σημασία της ενότητας, ομάδας-φιλάθλων!

Αναλυτικά:

Άλλο ένα ταξίδι μαζί, άλλο ένα διπλό! Ευχαριστούμε από καρδιάς τους φιλάθλους μας που ταξίδεψαν με την ομάδα στο Κάουνας! Ήσασταν υπέροχοι!

Τεράστιο «ευχαριστώ» και σε όλους όσοι δίνουν το «παρών» στα ματς του ΣΕΦ. Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό είναι Sold Out, έχουμε, όμως, άλλα δύο παιχνίδια για τον μήνα Μάρτιο στο σπίτι μας!

Δες εδώ πως μπορείς να εξασφαλίσεις τη θέση σου...

Πάμε δυνατά!!!

Διαβάστε επίσης