Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απογευματάκι, όμορφο «διπλάκι»

Απογευματάκι, όμορφο «διπλάκι»
Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 - 10:58

Ήταν λογικό να αλλάξει η ώρα στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Στις 17:30 έχει μπαλίτσα, μετά έχει και άλλα ματς πλέι οφ, σου λέει δεν μπορεί να πέσει το νέο «ερυθρόλευκο» γλέντι, πάνω σε ώρα αιχμής. Πρέπει να μπορεί ο κάθε ΓΑΥΡΟΣ να το απολαύσει άνετα και να μπορεί μετά να επικεντρωθεί στην μπαλίτσα, ήρεμος.

Στις 15:45 έχει «γλεντήσει» ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟ; Καιρός να το κάνει. Απογευματάκι, όμορφο «διπλάκι», που λέμε. Ο Θρύλος έχει την ευκαιρία να νικήσει τον «αιώνιο» αντίπαλό του ΚΑΙ με αυτό τον τρόπο. Νωρίς-νωρίς. Να υπάρχει και χρόνος, μέσα στη μέρα, για να μπορέσουν εκεί στον εξασφύριχτρο να το… χωνέψουν καλά. Να έχουν ώρες μπροστά τους, μέχρι να «βγει» η μέρα, να επεξεργαστούν το 12-0.

Άντε, να το κάνουμε και αυτό. Μία ωραία νίκη στο ΟΑΚΑ, νωρίς απογευματάκι και στη συνέχεια να στραφούμε ξανά στην Ευρωλίγκα, όπου έχουμε πολλά να κάνουμε. Και να ζήσουμε. Μην μπερδευτείτε και κανονίσετε καφέ, Κυριακή απογευματάκι. Έχει πανδαισία. Μπάσκετ 15:45 και μπάλα 17:30. Τι όμορφη Κυριακή…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης