Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Παναθηναϊκός τόσα χρόνια πως δεν φώναζε για τη διαιτησία και τον ΕΣΑΚΕ;

Ο Παναθηναϊκός τόσα χρόνια πως δεν φώναζε για τη διαιτησία και τον ΕΣΑΚΕ;
Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 - 11:19

Είναι ορισμένα πράγματα, στ’ αλήθεια, άξια απορίας. Με αφορμή την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού, μετά τη 12η σερί ήττα από τον Ολυμπιακό και δη μέσα στο ΟΑΚΑ, αναρωτιόμαστε πως γίνεται ξαφνικά να είναι ο μόνος ο οποίος διαμαρτύρεται και φωνάζει και όλα του φαίνονται… στραβά.
Αναρωτιόμαστε, βρε παιδί μου. Ο Παναθηναϊκός τόσα χρόνια πως δεν φώναζε για τη διαιτησία και τον ΕΣΑΚΕ; Πως γίνεται επί «φάρου» να φώναζαν όλοι και ο Παναθηναϊκός να έλεγε «όλα καλά» και τώρα ξαφνικά, που έσβησε ο «φάρος», όλα να… χάλασαν; Όλα να είναι… λάθος.

Είναι πραγματικά αξιοπερίεργο, ε; Μήπως όχι και τόσο; Μήπως τόσα χρόνια ο Παναθηναϊκός ήταν ο μόνος και μόνιμος ευνοημένος και για αυτό… δεν έδειχνε να ενοχλείται από τίποτα; Μήπως τώρα που τα ματς και οι τίτλοι κρίνονται στο παρκέ, έχει καταντήσει να είναι ο μόνος και ο μόνιμος… ενοχλημένος; Έτσι φαίνεται…

Εντάξει, δεν χρειάζεται περισσότερη ανάλυση. Έχουν καταλάβει και οι πλέον αδαείς…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης