Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι Ισπανοί για τον πολύτιμο Ιμπόρα

Οι Ισπανοί για τον πολύτιμο Ιμπόρα
Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 - 11:07

Ο Βιθέντε Ιμπόρα μπορεί να ήταν… εξαφανισμένος για αρκετά μεγάλο διάστημα με τον Κάρλος Καρβαλιάλ στην άκρη του πάγκου, αλλά με την άφιξη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αυτό άλλαξε. Ο υψηλόσωμος μέσος που μπορεί να δώσει λύσεις ακόμα και σαν κεντρικός αμυντικός έκανε πολύ καλά παιχνίδια απέναντι σε Φενέρμπαχτσε, ΠΑΟΚ και Άρη και «γεμίζει» τη μεσαία γραμμή των Πειραιωτών, έχοντας δίπλα του και άλλες σπουδαίες μονάδες όπως ο Τσικίνιο, ο Έσε και ο Αντρέ Όρτα.

H ιστοσελίδα «eldesmarque» έγραψε: «Στα 36 του κάνει μια συναρπαστική σεζόν στον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός χαφ, παρότι δεν είναι αδιαφιλονίκητος βασικός, βρίσκεται στα πρόθυρα να παίξει σε έναν ακόμη ευρωπαϊκό τελικό. Με προπονητή τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ , αντιμετωπίζει έναν ημιτελικό στο UEFA Conference League εναντίον του πρώην προπονητή του στον πάγκο της Σεβίλλης, Ουνάι Έμερι».

Καταλήγει το δημοσίευμα των συμπατριωτών του γράφοντας: «Ο αθηναϊκός σύλλογος, μακριά πλέον από τον τίτλο στην εγχώρια διοργάνωση, ονειρεύεται να φτάσει στον τελικό που θα διεξαχθεί στη δική του πόλη αφού ήταν επικός στους προηγούμενους προκριματικούς γύρους. Ο Βιθέντε Ιμπόρα, με εμπειρία σε αυτά τα μέρη, θα είναι ένα από τα βασικά κομμάτια για να το πετύχει μαζί με έναν άλλο πρώην παίκτη της Σεβίλλης όπως ο Στέβαν Γιόβετιτς».

ΠΗΓΗ: redking.gr

Διαβάστε επίσης