Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: «Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΣΕΦ» (video)

Ολυμπιακός: «Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΣΕΦ» (video)
Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 - 15:06

Στη «μάχη» της Ευρωλίγκας επιστρέφει ο Ολυμπιακός. Ο Θρύλος αντιμετωπίζει την Βιλερμπάν, απόψε, Τετάρτη (29/3) στις 21:00 στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν να μπουν με το «δεξί» στη «διαβολοβδομάδα», «σφραγίζοντας» και μαθηματικά μια θέση στην πρώτη τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με σκορ 90-75 από την Παρτίζαν στο Βελιγράδι, βάζοντας έτσι τέλος σε ένα νικηφόρο σερί τριών αγωνιστικών στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Μια ήττα που, πάντως, δεν στάθηκε ικανή να ρίξει τους Πειραιώτες από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, παρά μόνο να αποκτήσουν «συγκάτοικο» τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς αμφότερες οι ομάδες έχουν ρεκόρ 21-9. Μονόδρομος η νίκη, λοιπόν.

Στα αγωνιστικά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα στερηθεί τις υπηρεσίες μόνο του Αϊζάια Κάαναν, ο οποίος βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, μετά από σχετική άδεια που του δόθηκε από την ομάδα για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του. Πιθανότατα θα απουσιάσει και από το ματς της Παρασκευής (31/3) με τον Παναθηναϊκό.

Με τον κόσμο στο πλευρό του, ο Ολυμπιακός μοιάζει ασταμάτητος! Η ομάδα έχει ανάγκη την στήριξη του «ερυθρόλευκου» λαού και ο «έκτος» παίκτης της ομάδας πρέπει να φωνάξει «παρών», δυναμικά και απόψε.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, μάλιστα, ετοίμασε ένα βίντεο, το οποίο ανάρτησε στα social media, με μήνυμα: «Απόψε όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΣΕΦ».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης