Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η μεγάλη αλήθεια της Θύρας 7: «Η μόνη ομάδα παγκοσμίως που κατέρρευσε επειδή…»

Η μεγάλη αλήθεια της Θύρας 7: «Η μόνη ομάδα παγκοσμίως που κατέρρευσε επειδή…»
Σάββατο, 1 Απριλίου 2023 - 13:22

Ο Ολυμπιακός έγραψε το 13-0 επί του Παναθηναϊκού, νικώντας τον ξανά. Εμφατικά, ο Θρύλος του ελληνικού μπάσκετ συνεχίζει να νικά τον «αιώνιο» αντίπαλό του, όπου τον βρίσκει, όποτε τον βρίσκει, όπως τον βρίσκει. Δεν έχει σταματημό η κατρακύλα του Παναθηναϊκού, στα «αιώνια» ντέρμπι… Και όπως είναι λογικό, η καζούρα των ΓΑΥΡΩΝ στους «απέναντι» πάει… σύννεφο. Η Θύρα 7 τοποθετήθηκε χθες, μετά το 13-0 και τα είπε… έξω από τα δόντια. Απομονώνουμε μία φράση από την τοποθέτηση της Θύρας 7, μετά το 13-0. Μια τοποθέτηση, η οποία είναι… όλο του ζουμί!

Η μεγάλη αλήθεια της Θύρας 7: «Ποτέ καμία ομάδα στον παγκόσμιο αθλητισμό δεν κατέρρευσε έτσι επειδή έχασε την μόνη δύναμη της, την διαιτησία!», ανέφεραν μεταξύ άλλων οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού, θέλοντας να στείλουν και ένα μήνυμα για τα χρόνια, κατά τα οποία ο Ολυμπιακός και το ελληνικό μπάσκετ υπέφεραν από τις διαιτησίες επί «φάρου».

Όπως και να ‘χει, όλα αυτά οδήγησαν στο #ΜΕΧΡΙΤΕΛΟΥΣ και στη μεγάλη ανατροπή σκηνικού, στο άθλημα. Πλέον, τα ματς κρίνονται στο παρκέ. Εκεί όπου μετράει πραγματικά το ποιος έχει καλύτερη ομάδα… Και ο Ολυμπιακός κυριαρχεί, με το 13-0 να είναι κηλίδα στην «πράσινη» ιστορία…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης