Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γράφει ιστορία και… μόλις άρχισε!

Γράφει ιστορία και… μόλις άρχισε!
Παρασκευή, 14 Απριλίου 2023 - 11:12

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να συναρπάζει τους φιλάθλους του. Μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης κατά τη διάρκεια της regular season και τη διατήρησή του σε αυτή, για μεγάλο διάστημα, ήρθε εντέλει και η -με κάθε επισημότητα- κατάληψη της πρώτης θέσης, στο φινάλε της κανονικής περιόδου. Και πριν τα πλέι οφ. Ο Ολυμπιακός γράφει ιστορία και… μόλις άρχισε! Τολμούμε να πούμε, ανοικτά, ότι δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα. Αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη για την κορυφή. Τελεία και παύλα.

Σε κάθε της εμφάνιση, στο παρκέ, δείχνει δείγματα του τεράστιου ταλέντου της. Δείχνει δείγματα ομάδας, η οποία όχι απλώς ξέρει τι κάνει και πως να το κάνει, αλλά και ότι… διασκεδάζει αφάνταστα, κάνοντάς το. Η χαρά στα πρόσωπα των παικτών, όταν φορούν τα ρούχα της προθέρμανσης και κάνουν το τελετουργικό τους, για να βγουν στο παρκέ, πριν από τα παιχνίδια, είναι η επιτομή του «αγαπώ αυτό το οποίο κάνω». Και φυσικά όλο αυτό… βγαίνει στο παρκέ.

Ο Ολυμπιακός έχει δρόμο μπροστά του. Μπορεί να πάει μέχρι τέλους. Έχει όλα τα φόντα να το κάνει. Έχει όλα τα φόντα να το φέρει σε πέρας. Και να κάνει τον κόσμο του υπερήφανο. Να τον ανεβάσει ξανά στα ουράνια. Με το υπέροχο μπάσκετ του, με την υπέροχη, οικογενειακή του ατμόσφαιρα, στα αποδυτήρια και στο παρκέ. Με τον εξαιρετικό προπονητή του. Με τους Προέδρους πάντα εκεί, αρωγούς και στήριγμα. Με όραμα, με πλάνο, με πίστη στο #ΜΕΧΡΙΤΕΛΟΥΣ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης