Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέλει και ο Λαλάκης να δει μπάσκετ και πρέπει να βλέπει Θρύλο

Θέλει και ο Λαλάκης να δει μπάσκετ και πρέπει να βλέπει Θρύλο
Παρασκευή, 14 Απριλίου 2023 - 11:57

Ό,τι ακουμπάει γίνεται… στάχτη! Είχε το μπάσκετ Ανδρών (ποιο μπάσκετ είχε δηλαδή, τον… «φάρο» είχε), πάει και αυτό. Αποδόθηκε και εκεί δικαιοσύνη. Έπεσε ο «φάρος», κοκκίνισε οριστικά το μπάσκετ. Στράφηκε και στις Γυναίκες ο Λαλάκης, ήττα και εκεί. Για τους Άνδρες ας μη σχολιάσουμε καλύτερα… Η λέξη «ήττα» είναι… τιμητική.

Μη σου τύχει, ε; Να πανηγυρίζεις για την αγαπημένη σου ομάδα στα αεροπλάνα και να βγάζεις φωτογραφίες και να το παίζεις… πρασινοφρουρός και να έρχεται μια εποχή, στην οποία όταν λες μπάσκετ θα εννοείς ΜΟΝΟ «Θρύλος». Συνέβαινε αυτό για δεκαετίες επί δεκαετιών στην μπάλα και είχε ο Λαλάκης το μπάσκετ ως αποκούμπι. Ξαναλέμε, ποιο μπάσκετ δηλαδή, τον «φάρο» είχε… Τα βήματα του Γιασικεβίτσιους, τα κινητά-σκριν-μόνιμα φάουλ του Μπατίστ, τις μπάλες που έβγαιναν εκτός και η κατοχή παρέμενε στην αγαπημένη του ομάδα, τα non-call του Πηλοΐδη και τις βολές του Διαμαντίδη. Αυτά είχε.

Πάνε και αυτά, όμως. Τώρα το μπάσκετ είναι ΚΑΝΟΝΙΚΟ. Είναι ο Σλούκας και ο Βεζένκοφ και ο Γουόκαπ και ο Φαλ. Ο Μπαρτζώκας και οι ιδέες του, τα συστήματά του. Τα τρίποντα του Λαρεντζάκη. ΚΑΝΟΝΙΚΟ το μπάσκετ. Και στο κανονικό μπάσκετ δεν υπάρχει χώρος για Λαλάκηδες και πρασινοφρουρούς. Και «φάρους». Πάνε αυτά… Τέλος. Έσβησαν. Όπως και οι έξι σφυρίχτρες στο πέτο. Έσβησαν.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης