Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Την έχει

Την έχει
Σάββατο, 15 Απριλίου 2023 - 11:02

Δεν μπορεί να κάνει πίσω τώρα. Δεν πρέπει. Δεν μπορεί να ξεστρατίσει. Ο δρόμος του είναι ένας. Και τον βγάζει στο Κάουνας. Εκεί όπου το φετινό Final 4 της Ευρωλίγκας περιμένει να τον φιλοξενήσει. Απέναντί του, στα πλέι οφ, η Φενέρ του Ντόρσεϊ και του Ιτούδη. Και ο δρόμος, ακόμη και αν δεν είναι ορθάνοιχτος, τον περιμένει να τον διαβεί. Για να φτάσει στον προορισμό του.

Ο Ολυμπιακός ξέρει τι πρέπει να κάνει, στα πλέι οφ, για να δώσει το παρών στο Final 4 του Κάουνας. Είναι εύκολη αντίπαλος η Φενέρ; Όχι. Μπορεί ο Ολυμπιακός να την ξεπεράσει και να πάει στη Λιθουανία; Μπορεί. Δεδομένα.

Την έχει. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ο κόουτς το ξέρει. Οι παίκτες του ξέρουν. Ο Ιτούδης το ξέρει. Η ομάδα του το ξέρει. Όλη η Ευρωλίγκα το ξέρει. Αγωνιστικά, βάσει έδρας, βάσει μομέντουμ, στη φετινή σεζόν. Ο Ολυμπιακός δείχνει να υπερτερεί σε όλα. Ακόμη και… inside info να έχει ο Ιτούδης, από τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο «σκακιστής» Μπαρτζώκας θα βρει τον τρόπο να κάμψει την αντίσταση του αντιπάλου του και να τον νικήσει, στη σκακιέρα του παρκέ.

Ο Ολυμπιακός δεν θα σταματήσει τώρα Κάθε άλλο. Τώρα άρχισε. Τώρα… βάζει μπρος. Τώρα αρχίζει το δύσκολο κομμάτι. Τώρα πρέπει ο Ολυμπιακός να βγάλει μπροστά όλες τις αρετές του. Και να τις καταθέσει στο παρκέ. Μπορεί.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης