Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δημοσίευμα της Mundo Deportivo για πρόστιμο-μαμούθ στον Παναθηναϊκό

Δημοσίευμα της Mundo Deportivo για πρόστιμο-μαμούθ στον Παναθηναϊκό
Σάββατο, 15 Απριλίου 2023 - 14:57

Τα νέα από την Ισπανία, τα οποία φέρνει σήμερα η Mundo Deportivo με δημοσίευμά της, μάλλον θα πρέπει να… ανησυχούν τον Παναθηναϊκό. Πριν καν ανακοινωθεί επισήμως, οι Ισπανοί αποκαλύπτουν ότι η Ευρωλίγκα τιμώρησε τον Παναθηναϊκό για «παραποίηση και απόκρυψη οικονομικών στοιχείων», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.

ΜΜΕ που δεν έχουν θέμα να ακολουθούν κατά γράμμα τη «γραμμή» που τους δίνεται, ως προς την παρουσίαση θεμάτων που αφορούν στον «αιώνιο» αντίπαλο του Ολυμπιακού, είχαν αναφέρει ότι επρόκειτο για θέμα Financial Fair Play και διάφορα άλλα. Κάτι το οποίο δείχνει να έρχεται σε αντιδιαστολή, με όσα υποστηρίζουν οι Ισπανοί της Mundo Deportivo.

Όπως επισημαίνει το γνωστό ισπανικό Μέσο, η υπόθεση αφορά σε «επί σειρά ετών παραποίηση και απόκρυψη οικονομικών στοιχείων». Ο ίδιος ο Ολυμπιακός είχε «μιλήσει» επ’ αυτού προ ετών, με αφορμή ισολογισμούς του «αιωνίου» αντιπάλου. Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τι ισχύει, αναφέρουμε απλώς αυτό το οποίο υποστηρίζει η Mundo Deportivo. Το οποίο αν μη τι άλλο θα ερευνηθεί περαιτέρω και θα προκύψουν νεότερα.

Όπως λένε οι Ισπανοί, μετά από συμβιβασμό το πρόστιμο είναι μεγαλύτερο από 700.000 ευρώ, ενώ αν δεν υπάρξει συμμόρφωση προσεχώς σε ορισμένα θέματα ανάλογης φύσεως, υπάρχει πιθανότητα για επιπρόσθετο πρόστιμο, μεγαλύτερο από 400.000 ευρώ…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Την έχει

Την έχει

Ο Ολυμπιακός ξέρει τι πρέπει να κάνει, στα πλέι οφ, για να δώσει το παρών στο Final 4 του Κάουνας.