Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η πρόκριση και το απόλυτο περνούν από τη Θεσσαλονίκη

Η πρόκριση και το απόλυτο περνούν από τη Θεσσαλονίκη
Σάββατο, 22 Απριλίου 2023 - 10:26

Το πρώτο βήμα έγινε στο ΣΕΦ, μόλις πριν από ελάχιστες ημέρες (Πέμπτη). Τώρα είναι η ώρα για το 2-0 και για το δεύτερο βήμα στη σειρά των πλέι οφ και στον δρόμο προς την πρόκριση. Άρης-Ολυμπιακός στις 16:00 (ΕΡΤ3) και η αρμάδα του Μπαρτζώκα πηγαίνει στην έδρα του ιστορικού Άρη, για τη νίκη που θα τον φέρει ακόμη πιο κοντά στον στόχο του. Ακόμη πιο κοντά στην επόμενη φάση των πλέι οφ και ολοένα και πιο κοντά στην κούπα του πρωταθλητή. Η πρόκριση και το απόλυτο περνούν από τη Θεσσαλονίκη, με τον Ολυμπιακό να μην έχει χάσει ακόμη ματς στην Ελλάδα. Δικαίως. Παίζει μπασκετάρα, άλλωστε.

Χωρίς τον Κάνααν, αλλά με ανεβασμένη ψυχολογία και πίστη στις δυνάμεις του, συνολικά, ο Ολυμπιακός θέλει σήμερα να στείλει ακόμη ένα μήνυμα κυριαρχίας και ανωτερότητας, προς κάθε κατεύθυνση. Προς όλους τους… επίδοξους διεκδικητές του τίτλου. Κακά τα ψέματα, ο Ολυμπιακός παραμένει το απόλυτο φαβορί και για τον φετινό τίτλο, αφού είναι σαφές ότι στην Ελλάδα… δεν έχει αντίπαλο.

Όλα αυτά, βεβαίως, πρέπει να αποδεικνύονται στο παρκέ. Όλα αυτά πρέπει να τα δείχνει η ομαδάρα του Μπαρτζώκα μέσα στο γήπεδο. Εκεί όπου, μετά την πτώση του «φάρου» κρίνονται τα παιχνίδια και αποφασίζονται οι τίτλοι. Και αυτό είναι το απόλυτο, το μεγαλύτερο κέρδος του Ολυμπιακού. Όλοι οι τίτλοι του είναι πεντακάθαροι!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης