Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΜακΚόλουμ για Αταμάν: «Γιατί να πας κάπου με το μισό μπάτζετ και λιγότερη εργασιακή σταθερότητα;»

ΜακΚόλουμ για Αταμάν: «Γιατί να πας κάπου με το μισό μπάτζετ και λιγότερη εργασιακή σταθερότητα;»
Σάββατο, 22 Απριλίου 2023 - 13:22

Τι να κάνει και ο εξασφύριχτρος. Κάνει μια προσπάθεια να σταθεί στα πόδια του. Αρχίζει από τον προπονητή, παίρνει έναν -ομολογουμένως- εγνωσμένης αξίας και ποντάρει επάνω του. Για τον Αταμάν λέμε. Αλλά υπάρχουν και ορισμένες αντιρρήσεις, για το αν ο Αταμάν κάνει… τη σωστή επιλογή. Όχι, θα πούμε εμείς. Αλλά ούτε αντικειμενικοί είμαστε, ούτε και μας νοιάζει… Ο ΜακΚόλουμ πάντως, δεν το βλέπει και με καλό μάτι και… εκθέτει τον εξασφύριχτρο…

«Γιατί να πας κάπου με το μισό μπάτζετ και χωρίς εργασιακή σταθερότητα;», είπε μεταξύ άλλων… Αναρωτιέται ο Αμερικανός… Και δεν έχει και άδικο, εδώ που τα λέμε… Ο εξασφύριχτρος αλλάζει προπονητές σαν… ιδρωμένες φανέλες.

«Ο Παναθηναϊκός έχει διώξει πόσους προπονητές; Τους αλλάζει όπως εμείς αλλάζουμε εσώρουχα. Είναι μεγάλη η πίεση εκεί, εδώ και πολύ καιρό δεν αποτελούν υπολογίσιμο μέγεθος σε ό,τι έχει να κάνει με τα πλέι οφ της Euroleague. Αν ήμουν προπονητής θα μου άρεσε η σταθερότητα, μου αρέσει να γνωρίζω με τι έχω να κάνω», είπε μεταξύ άλλων ο ΜακΚόλουμ, για να συνεχίσει: «Θα ήθελα να έχω το διπλάσιο μπάτζετ. Στην Εφές έχεις το διπλάσιο μπάτζετ, γιατί να θες να πας κάπου με το μισό μπάτζετ και λιγότερη εργασιακή σταθερότητα;».

Θα έχει ενδιαφέρον, αν μη τι άλλο…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης