Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δυναμικός Σλούκας, προσπέρασε Παπαλουκά και Τεόντοσιτς! (video)

Δυναμικός Σλούκας, προσπέρασε Παπαλουκά και Τεόντοσιτς! (video)
Σάββατο, 22 Απριλίου 2023 - 14:28

Ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ προχωρά για να κατακτήσει και τους δύο στόχους που του απομένουν στη σεζόν. Στην Ευρωλίγκα, να πάει αρχικά στο Κάουνας και εκεί να παλέψει για την κούπα. Και στην Ελλάδα, για να πάρει το δεύτερο σερί πρωτάθλημά του και να κάνει ξανά το νταμπλ. Και στην προσπάθειά του αυτή, έχει τον Σλούκα ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ! Ο «μαέστρος» του Ολυμπιακού ζεσταίνεται για τη συνέχεια των πλέι οφ της Basket League και της Ευρωλίγκας, που έρχονται.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Αναλυτικά ο ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

Ο Κώστας Σλούκας δεν έμεινε με άδεια χέρια στο επίπεδο της στατιστικής, φτάνοντας σε αξιοσημείωτα επιτεύγματα…

* Με τις οχτώ ασίστ που είχε, «σκαρφάλωσε» μία θέση στη λίστα των πασέρ του επαγγελματικού Πρωταθλήματος και έγινε ο 18ος. Για να συμβεί αυτό, έφτασε τις 756 ασίστ και ξεπέρασε τον Θοδωρή Παπαλουκά που είχε 753.

* Έχοντας δύο εύστοχα τρίποντα (2/6) «σκαρφάλωσε» μία θέση στη σχετική, ιστορική λίστα του Ολυμπιακού στην Basket League και έγινε ο 6ος. Έφτασε τα 176 και άφησε πίσω του τον Μίλος Τεόντοσιτς που είχε 174.

* Με το μοναδικό αμυντικό ριμπάουντ του, έγινε ο 19ος στην ιστορία του Ολυμπιακού στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα που έφτασε τα 300.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης