Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τι λέει ο Μαχμούτογλου; Mind games στον Θρύλο; Ε, όχι…

Τι λέει ο Μαχμούτογλου; Mind games στον Θρύλο; Ε, όχι…
Σάββατο, 22 Απριλίου 2023 - 13:45

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για να μπει στη «μάχη» των πλέι οφ και να αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε, με φόντο την πρόκριση στο Final 4 του Κάουνας. Το ενδιαφέρον κορυφώνεται, καθώς οι μέρες περνούν. Και μαζί έρχονται και τα… mind games. Τέτοια προσπαθεί να κάνει και ο Μαχμούτογλου, μάλλον. Εντάξει, δικαίωμα του καθενός είναι να έχει πίστη στην ομάδα του, αλλά όχι και να μας λέει ότι ο Ολυμπιακός φοβάται τη Φενέρμπαχτσε.

«Την επόμενη εβδομάδα θα πάμε στον Ολυμπιακό. Τώρα όλη μας η προσοχή στρέφεται στα εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό. Ελπίζω να επιστρέψουμε από εκεί με νίκες. Νομίζω ότι και ο Ολυμπιακός μας φοβάται. Είμαστε η Φενερμπαχτσέ. Δεν μπορούσαμε να πάρουμε τις νίκες που θέλαμε στα τελευταία ματς, θα μπορούσαμε να είχαμε τερματίσει ακόμα πιο ψηλά αν τις παίρναμε. Πάντα χάναμε παιχνίδια στο φινάλε. Αν μπορούσαμε να κερδίζαμε τα παιχνίδια όπως αυτά με Αρμάνι και Βαλένθια, ίσως θα μπορούσαμε να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα. Οι δυνατότητές μας είναι ήδη εκεί. Ελπίζω να βελτιωθούν οι τραυματισμοί μας και να είμαστε πλήρεις. Τα καταφέραμε τη χρονιά που βγήκαμε πρωταθλητές, και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε ξανά. Πάμε με αυτή την λογική. Ας ελπίσουμε ότι θα επιστρέψουμε από εκεί με νίκη», είπε χαρακτηριστικά ο άσος της τουρκικής ομάδας.

Μπορούν να τον διαβεβαιώσουμε ότι ο Ολυμπιακός δεν φοβάται κανέναν… Θα παίξει το μπάσκετ του και θα κυνηγήσει το καλύτερο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης