Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τίποτα, τίποτα δεν τον σταματά

Τίποτα, τίποτα δεν τον σταματά
Κυριακή, 23 Απριλίου 2023 - 13:39

Ο Ολυμπιακός προχωράει στα πλέι οφ της Basket League. Πάει ο Άρης. Να περάσει ο επόμενος. Τίποτα, τίποτα δεν τον σταματά. Αυτή είναι η πραγματικότητα, με αυτή την ομάδα. Τίποτα, τίποτα δεν την σταματά, από το να σηκώσει ΚΑΙ τον φετινό τίτλο! Από το να πανηγυρίσει το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημά του, στη μετά «φάρου» εποχή. Να δείξει ότι είναι, ότι παραμένει ο απόλυτος κυρίαρχος του ελληνικού μπάσκετ. Σε μια εποχή όχι σκοτεινή και γεμάτη καχυποψία και αμφισβήτηση. Αλλά σε μια εποχή γεμάτη άπλετο φως. Γεμάτη αγώνες οι οποίοι κρίνονται στο παρκέ και οι οποίοι αναδεικνύουν τους πραγματικούς νικητές. Τους πραγματικούς πρωταθλητές.

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το εμπόδιο του Άρη και πάει ολοταχώς για τον τίτλο. Όποιος και αν είναι ο επόμενος, ας… περάσει. Μικρή σημασία έχει, για μια ομάδα τόσο προσηλωμένη στον στόχο της. Για μια ομάδα, η οποία ξέρει καλά πως απέναντι σε κάθε αντίπαλο, μπορεί να βγει από πάνω, παίζοντας το μπάσκετ της. Αποδίδοντας στο παρκέ το πλάνο του προπονητή της.

Μεγάλο ατού της; Η σοβαρότητα. Σε όλα τα επίπεδα. Η προσήλωση αυτή, η οποία χαρακτηρίζει τον προπονητή, την ομάδα ως σύνολο, αλλά και τον κάθε παίκτη ξεχωριστά! Και με αυτή τη νοοτροπία, με αυτή τη σκέψη στο μυαλό, ο Ολυμπιακός προχωρά προς τους τελικούς. Βήμα-βήμα. Δίχως υποχώρηση. Μέχρι τέλους. Μέχρι να έρθει και η φετινή κούπα στο λιμάνι.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης