Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ομάδα στο παρκέ, ο λαός της στην εξέδρα! (video)

Η ομάδα στο παρκέ, ο λαός της στην εξέδρα! (video)
Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 - 15:45

Sold out. Για άλλη μια φορά στο ΣΕΦ. Την ώρα που οι παραμυθάδες ξεχνούν να μετρήσουν άδεια καθίσματα στο ΟΑΚΑ και να μας ενημερώσουν, όπως κάνουν όταν γράφουν τις γελοιότητές τους, εις βάρος του Ολυμπιακού, η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και η κορυφαία ομάδα της Ευρωλίγκας επιστρέφει σε ακόμη ένα sold out ΣΕΦ, για να κατακτήσει τη δεύτερη νίκη της, στη σειρά των πλέι οφ. Και απόψε, όπως και στο Game 1, ο κόσμος είναι έτοιμος για να παίξει επίσης μεγάλο μπάσκετ!

Ο Ολυμπιακός δεν είναι απλώς η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης αυτή τη στιγμή. Είναι εκείνη με την πιο υπέροχη ατμόσφαιρα, στο γήπεδό της. Οι ΓΑΥΡΟΙ ξέρουν να φτιάχνουν εξέδρα και να σηκώνουν το ΣΕΦ στον αέρα, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Και απόψε, ομάδα και κόσμος θα είναι ένα. Και απόψε, ο λαός του Θρύλου θα διδάξει οπαδική συμπεριφορά. Και απόψε, ο κόσμος του Ολυμπιακού θα είναι ο έκτος παίκτης, αυτός στην… έξτρα, έξτρα πάσα. Έτοιμος για τρίποντο και παραπάνω… Και απόψε, ο καθένας έχει τον ρόλο του. Και απόψε, αυτή η σύνδεση παικτών και φιλάθλων θα είναι η καύσιμη ύλη, για άλλη μια μεγάλη νίκη, στην Ευρωλίγκα. Και απόψε, ο καθένας θα παλέψει από το μετερίζι του…

Η ομάδα στο παρκέ, ο λαός της στην εξέδρα!

Όλοι μαζί και απόψε παίζουμε ΚΟΡΥΦΑΙΟ μπάσκετ.

ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Η απόλυτη διαφήμιση του αθλήματος

Η απόλυτη διαφήμιση του αθλήματος

Ο Ολυμπιακός που ούτε σε καβγάδες μπλέχτηκε, ούτε προκάλεσε ποτέ, ούτε το έπαιξε… νταής, αλλά με το μπάσκετ του και το αδιαπραγμάτευτο ήθος του έχει κερδίσει ΟΛΗ την Ευρωλίγκα.