Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

2-1 η Μονακό, έμεινε ζωντανή η Ρεάλ Μαδρίτης

2-1 η Μονακό, έμεινε ζωντανή η Ρεάλ Μαδρίτης
Τετάρτη, 3 Μαΐου 2023 - 00:08

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες μεταξύ Μακάμπι Τελ Αβίβ-Μονακό και Παρτιζάν-Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Μονεγάσκοι πανηγύρισαν την εκτός έδρας νίκη στο Ισραήλ (78-83), ενώ οι Μαδριλένοι μείωσαν σε 2-1 στη σειρά, επικρατώντας στο Βελιγράδι με 82-80.

Όπως φάνηκε και από τη σημερινή αγωνιστική των playoffs, στη φετινή Euroleague δεν είναι τίποτα δεδομένο και δεν χαρίζεται τίποτα σε κανέναν. Όλες οι ομάδες που βρίσκονται σε αυτή τη φάση, πλην ίσως της Ζαλγκίρις, είναι σε εξαιρετική κατάσταση και θα δώσουν τα πάντα για το Final 4 του Κάουνας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο νικητής του ζευγαριού Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε θα αντιμετωπίσει στο Final 4 τον νικητή από το Μονακό-Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ ο νικητής του Παρτιζάν-Ρεάλ Μαδρίτης θα βρει απέναντί του τη Μπαρτσελόνα ή τη Ζαλγκίρις.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο 1-1 με τη Φενέρμπαχτσε και καλείται να δώσει δύο «μάχες» στην Τουρκία. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι το φαβορί, όμως χρειάζεται να το αποδείξουν και στο παρκέ. Με συγκέντρωση και αποφασιστικότητα μπορούν να είναι εκείνοι που θα βγουν νικητές από αυτή τη σειρά και να βρεθούν πιο κοντά στο μεγάλο τους στόχο.

Διαβάστε επίσης