Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπαρτζώκας: «Η πίεση τώρα πάει στη Φενέρ»

Μπαρτζώκας: «Η πίεση τώρα πάει στη Φενέρ»
Πέμπτη, 4 Μαΐου 2023 - 10:09

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την τεράστια νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε μέσα στην Πόλη, τονίζοντας πως ο Θρύλος είχε πίεση και πως αυτή τώρα πάει στην πλευρά της τουρκικής ομάδας ενόψει της συνέχειας στη σειρά των πλέι-οφ της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου:

«Προφανώς έγινε ένα φανταστικό παιχνίδι στη σειρά αυτή, όπως έγινε και χθες στο Τελ Αβίβ, αλλά και στο Βελιγράδι. Η Ευρωλίγκα είναι πολύ σκληρή λίγκα. Ήταν φανταστικός αγώνας για τους θεατές, που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τόσο σπουδαία παιχνίδια ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. Θέλω να εκφράσω τον σεβασμό μου στην Φενέρμπαχτσε. Έπαιξε πολύ καλά. Εμείς παρότι προηγηθήκαμε με το τρίποντο του Βεζένκοφ η αντίπαλός μας βρήκε τον τρόπο να επιστρέψει στο ματς και να προηγηθεί με το καλάθι του Γκούντουριτς. Ωστόσο, ο Σλούκας ήταν εκείνος που έκρινε το αποτέλεσμα με ένα μεγάλο σουτ.

Από τη δική μου οπτική γωνία χάσαμε το δεύτερο ματς στον Πειραιά γιατί λόγω των ριμπάουντ είχαν 4-5 περισσότερες κατοχές και ήταν σημαντικό για εμάς. Δεν σουτάραμε με καλά ποσοστά από τη γραμμή του τριπόντου, αν και έχουμε καλούς σουτέρ και είχαμε ανοικτά σουτ. Είχαμε πίεση και τώρα η πίεση πάει στην πλευρά της Φενέρ. Θα πρέπει να αναλύσουμε τον αγώνα, να δούμε τι κάναμε καλά, τι κάναμε λάθος και τι πρέπει να κάνουμε την Παρασκευή για να κερδίσουμε ένα ακόμα ματς. Είμαι σίγουρος πως θα γίνει ένας ακόμη πολύ καλός αγώνας».

Διαβάστε επίσης