Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με προσοχή και... τρέλα θα πάει στο Κάουνας

Με προσοχή και... τρέλα θα πάει στο Κάουνας
Σάββατο, 6 Μαΐου 2023 - 10:05

Σε πέμπτο ματς θα διεκδικήσει την πρόκριση στο Final-4 της Ευρωλίγκας ο Ολυμπακός, που δεν κατάφερε να κάνει το 3-1 στην Πόλη, με συνέπεια να γίνει το 2-2 στη σειρά των πλέι-οφ με τη Φενέρμπαχτσε. Πλέον, όλα θα κριθούν στο Game 5. Και εκεί, στο κατάμεστο και «καυτό» ΣΕΦ, ο Θρύλος οφείλει, με τον κόσμο στο πλευρό του, να πάρει τη νίκη και να τσεκάρει το εισιτήριο για το Κάουνας.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει με μπόλικη... τρέλα. Με πάθος. Με ψυχή. Με ποιότητα. Και με τον τρόπο που παίζει όλη την χρονιά. Δεν πρέπει να αγχωθεί και να διαφοροποιήσει κάτι στο παιχνίδι του. Ούτε πριν από το ματς, στην προετοιμασία, ούτε και κατά τη διάρκεια του αν δεν κυλήσει καλά για κάποιο διάστημα.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα πρέπει να προσέξει πολύ. Η Φενέρμπαχτσε έχει δείξει ότι είναι επικίνδυνη ομάδα στέλνοντας τη σειρά σε πέμπτο ματς. Ο Ολυμπιακός, όμως, από την πλευρά του, οφείλει να μείνει συγκεντρωμένος στο πλάνο του. Καλή η Φενέρ, αλλά καλύτερος ο Θρύλος. Και πρέπει να το δείξει ξανά. Αν είναι ο εαυτός του, θα πάει σε δεύτερο σερί Final-4 και εν προκειμένω στο Κάουνας!

Διαβάστε επίσης