Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ευρωλίγκα | Final 4: Πάμε Θρύλε, πάμε στον τελικό! (photo)

Ευρωλίγκα | Final 4: Πάμε Θρύλε, πάμε στον τελικό! (photo)
Παρασκευή, 19 Μαΐου 2023 - 10:26

Θρύλος είσαι, στον τελικό θες να πας! Και για να πας, πρέπει να περάσεις… πάνω από τη Μονακό! Ο μεγάλος ημιτελικός του Final 4 της Ευρωλίγκας είναι εδώ και ο Θρύλος είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα και να πάει στον τελικό, όπου θα τα παίξει όλα για όλα, για την κούπα! Πριν φτάσουμε εκεί, όμως, έχουμε μπροστά μας… τον μεγάλη ημιτελικό!

Στις 18:00 το τζάμπολ, στη Zalgirio Arena, με αντίπαλο την πρωτάρα σε Final 4, Μονακό Μια ομάδα, η οποία είναι επικίνδυνη και είναι αήττητη κόντρα στον Θρύλο.

Η στιγμή που περίμενε από... πέρυσι, από εκείνο το καλάθι του Μίτσιτς στον ημιτελικό με την Εφές στο «κατακόκκινο» Βελιγράδι. Ο Θρύλος το είχε δηλώσει από τότε. Ήθελε να πάρει το... αίμα του πίσω. Έβαλε στόχο το Final-4 και τον πέτυχε. Βρίσκεται ξανά στη μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Έχει πίστη στο πλάνο, έχει πίστη στις δυνάμεις του και στις δυνατότητές του ο Θρύλος και θέλει απόψε να… σοκάρει ξανά την Ευρώπη. Να σοκάρει ξανά την Ευρωλίγκα και να δείξει ότι και στο Κάουνας, είναι ΠΕΙΡΑΙΑΣ! Άλλωστε, θα φροντίσει και ο κόσμος του για αυτό…

Πάμε ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ!

Διαβάστε επίσης