Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με πάθος, ψυχή και τσαμπουκά για την κούπα!

Με πάθος, ψυχή και τσαμπουκά για την κούπα!
Κυριακή, 21 Μαΐου 2023 - 11:06

Ώρα Θρύλου. Ώρα τελικού. Ώρα κούπας. Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε. Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Ρεάλ Μαδρίτης στον μεγάλο τελικό του Final-4 της EuroLeague, με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του τέταρτου ευρωπαϊκού της ιστορίας του στον ουρανό της «Zalgirio Arena» η οποία θα υποδεχτεί 7.000 ΓΑΥΡΟΥΣ έτοιμους για πόλεμο και «μάχη» στην εξέδρα! Τζάμπολ στις 20:00.

O Θρύλος μετά την σπουδαία νίκη-πρόκριση επί της Μονακό (76-62) στον ημιτελικό της Παρασκευής (19/5) θέλει να βγάλει εις πέρας την αποστολή του. Θέλει να γράψει ξανά ιστορία και να πιεί νερό από την πηγή του Κάουνας, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Θέλει να κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης και να «κλέψει» το στέμμα από τη Ρεάλ για ακόμα μία φορά. Αλλά αυτή τη φορά στον απόλυτο τελικό, δέκα χρόνια μετά το έπος του Λονδίνου όπου προπονητής ήταν και τότε ο Γιώργος Μπαρτζώκας ή κοινώς «σκακιστής».

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, είναι έτοιμος να κάνει περήφανο ξανά τον κόσμο του. Είναι έτοιμος να παίξει ξανά το μπάσκετ που ξέρει και θαυμάζει όλη η Ευρώπη από την αρχή της σεζόν. Είναι έτοιμος να παίξει ξανά μ επάθος, ψυχή και τσαμπουκά. Και το κυριότερο να ανέβει ξανά στην κορυφή! Απλά πρέπει και θα τα δώσει όλα, για να κερδίσει... Ξέρει τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να το κάνει. Γιατί πολύ απλά σέβεται και δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο. Εν προκειμένω ούτε την Ρεάλ...

Θρύλε παίξε γερά, παίξε με τσαμπουκά!

Διαβάστε επίσης