Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και ο κόσμος σου θα τραγουδά!

Και ο κόσμος σου θα τραγουδά!
Κυριακή, 21 Μαΐου 2023 - 13:15

Ο λαός του Ολυμπιακού έχει αρχίσει ήδη να τραγουδάει δυνατά! Να τραγουδάει για τη μεγάλη του αγάπη! Οδεύουμε προς τον μεγάλο τελικό (20:00) του Final-4 της EuroLeague και όλοι οι δρόμοι οδηγούν… στην κούπα! Με τον κόσμο του στο πλευρό του, ο Ολυμπιακός όχι απλώς δεν έχει να… φοβηθεί το παραμικρό απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά αντιθέτως! Είναι πιο δυνατός, πιο ισχυρός, πιο ΑΤΣΑΛΩΜΕΝΟΣ, πιο έτοιμος! Και πιο πωρωμένος!

Οι ΓΑΥΡΟΙ, οι οποίοι έχουν αρχίσει από την περασμένη Τέταρτη να συρρέουν στο Κάουνας, πλέον συγκεντρώνονται και οδεύουν σιγά-σιγά προς τη «Zalgirio Arena» στην οποία το βραδάκι αναμένεται να ζήσουν, στο πλευρό της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα το όνειρο! Κόντρα στη Ρεάλ αναμένεται να κάνουν ξανά το γήπεδο όπου διεξάγεται το Final-4… ΣΕΦ!

Αλλά μέχρι εκείνη την ώρα οι 7.000 «ερυθρόλευκοι» οπαδοί που βρίσκονται στη Λιθουανία, έχουν προλάβει να κάνουν ήδη… Πειραιά την πόλη του Κάουνας!

Διαβάστε επίσης

Με πάθος, ψυχή και τσαμπουκά για την κούπα!

Με πάθος, ψυχή και τσαμπουκά για την κούπα!

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Ρεάλ Μαδρίτης στον μεγάλο τελικό του Final-4 της EuroLeague, με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του τέταρτου ευρωπαϊκού της ιστορίας του! Τζάμπολ στις 20:00 στο Κάουνας.