Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αγγελόπουλοι: «Περήφανοι για τον Ολυμπιακό»

Αγγελόπουλοι: «Περήφανοι για τον Ολυμπιακό»
Κυριακή, 21 Μαΐου 2023 - 23:27

Μετά το τέλος του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, τόνισαν το πόσο περήφανοι είναι για την ομάδα του Πειραιά, ενώ ευχαρίστησαν τον κόσμο του Θρύλου που βρέθηκε στη Λιθουανία.

«Συγχαρητήρια στη Ρεάλ Μαδρίτης. Είχαμε την καλύτερη καλύτερη κανονική, με πρωτιά. Έτσι είναι ο αθλητισμός, έχουμε καθιερωθεί στην κορυφή της Ευρώπης, με παρουσίες στα Final Fourπου χάνονται στα δευτερόλεπτα και τους πόντους, πέρσι ο ημιτελικός, φέτος ο τελικός. Είμαστε περήφανοι για την ομάδα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους 8 χιλιάδες οπαδούς που ήρθαν στην άκρη της Ευρώπης γι' αυτή την ομάδα. Η ομάδα εκπέμπει υγεία. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για να κατακτήσουμε την κορυφή. Την ερώτηση για τη διατήρηση του κορμού θα τη δούμε, αφού κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, όχι σήμερα. Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες, η μεγαλύτερη επιβράβευση ήταν ο κόσμος που ήρθε στο γήπεδο», τόνισε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

«Συγχαρητήρια στη Ρεάλ Μαδρίτης. Έτσι είναι το μπάσκετ και ο αθλητισμός. Ο Ολυμπιακός έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη, ήμασταν άτυχοι στο τέλος, αλλά είμαστε περήφανοι για τον Ολυμπιακό, γι αυτό που φτιάξαμε και για την υγεία που εκπέμπει αυτή η ομάδα. Το είπαμε και μέσα στους παίκτες στα αποδυτήρια.

Ο Ολυμπιακός έχει τον 9ο, τον 10ο προϋπολογισμό στην Ευρώπη και έφτασε να διεκδικεί και έφτασε να διεκδικήσει το ευρωπαϊκό για ένα σουτ, όπως και πέρσι. Συνεχίζουμε για τους επόμενους στόχους», ήταν τα λόγια του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Διαβάστε επίσης