Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκλας: «Με το μαχαίρι στα δόντια»

Νίκλας: «Με το μαχαίρι στα δόντια»
Κυριακή, 28 Απριλίου 2024 - 00:20

Πίσω τους έχουν αφήσει στον Ολυμπιακό το κακό παιχνίδι στο «Π. Γιαννακόπουλος» για τον 4ο τελικό της Α1 Γυναικών του μπάσκετ και πλέον είναι έτοιμοι για τη «μητέρα των μαχών» με τον Παναθηναϊκό στον 5ο τελικό στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ την Κυριακή (28/4, 13:30) που κρίνει και τον τίτλο του πρωταθλητή.

«Μετά την κακή απόδοση μας στο εκτός έδρας παιχνίδι και την ισοφάριση του Παναθηναϊκού στη σειρά, ήρθε η ώρα ενός τελευταίου παιχνιδιού στην έδρα μας. Είναι ο τελευταίος τελικός. Έχουμε αγωνιστεί όλη τη σεζόν για αυτό το πλεονέκτημα και ήρθε η ώρα, να κάνουμε το τελευταίο βήμα! Θα δώσουμε τα πάντα, θα βγούμε με ψυχή, με το... μαχαίρι στα δόντια, να υπερασπιστούμε το τίτλο και την έδρα μας, με τη βοήθεια και του κόσμου» τόνισε ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Θάνος Νίκλας.

Απόι τη μεριά της η Ρένια Καρλάφτη σχολίασε: «Είναι ο τελικός των... τελικών! Είμαστε έτοιμες να δώσουμε το 100% μας, για να πάρουμε αυτό που μας αξίζει. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους. Είναι στην έδρα μας και θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας, να μας βοηθήσει. Για το πρωτάθλημα παλεύουμε όλη τη σεζόν, παλέψαμε για το πλεονέκτημα έδρας, το πήραμε και θέλουμε να το αξιοποιήσουμε».

Διαβάστε επίσης