Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπαρτζώκας: «Δεν είπε κανείς ότι η σειρά είναι εύκολη, δεν θεωρούμε τίποτα δεδομένο»

Μπαρτζώκας: «Δεν είπε κανείς ότι η σειρά είναι εύκολη, δεν θεωρούμε τίποτα δεδομένο»
Κυριακή, 4 Ιουνίου 2023 - 23:40

Ο Ολυμπιακός είχε το προβάδισμα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως στο τέλος έβγαλε νευρικότητα στο παρκέ και είδε τον Παναθηναϊκό να τον πλησιάζει στο σκορ. Οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν ψύχραιμοι και έφτασαν στη νίκη με 73-70 για να κάνουν το 1-0 στη σειρά των τελικών της Basket League, αλλά και το 14-0!

Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε ότι κάποιοι προσπαθούν να παρουσιάσουν τη σειρά ως εύκολη, ενώ σημείωσε πως δεν είναι έτσι και ότι κανείς στην ομάδα του Πειραιά δεν θεωρεί τίποτα δεδομένο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας προπονητής του Θρύλου στη flash interview της ΕΡΤ:

«Ήμασταν νευρικοί στο πρώτο παιχνίδι. Αδικαιολόγητα για μένα. Οδηγούσαμε το παιχνίδι. Χάσαμε τόσα πολλά λέι απ στο δεύτερο δεκάλεπτο, με τον Παναθηναϊκό να πηγαίνβει στο -7. Όσο δεν τελειώναμε το παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός ήλπιζε. Δεν θεωρούμε τίποτα δεδομένο. Δεν θεωρούμε πως ο Παναθηναϊκός είναι εύκολος αντίπαλος. Η πρώτη νίκη μετράει.

Δεν είπε κανείς ότι η σειρά είναι εύκολη. Κάποιοι προσπαθούν να παρουσιάσουν τη σειρά ως εύκολη, αλλά δεν είναι έτσι. Ο Παναθηναϊκός είναι ευχαριστημένος να παλεύει τα παιχνίδια. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά. Θα είμαστε έτοιμοι».

Διαβάστε επίσης