Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκλας: «Ευτυχισμένος που ανήκω σε μια μεγάλη οικογένεια»

Νίκλας: «Ευτυχισμένος που ανήκω σε μια μεγάλη οικογένεια»
Κυριακή, 28 Απριλίου 2024 - 22:27

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Θάνος Νίκλας μετά το θριαμβευτικό 61-45 του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών του μπάσκετ. Ο προπονητής του Θρύλου κατάφερε να... μαζέψει τις σκέψεις του και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε τόσο στην θέληση που έδειξαν οι παίκτριές του παρά τα προβλήματα, αλλά και στην στήριξη που υπήρξε στον ίδιο παρά τηνμ αμφισβήτηση που υπήρξε στο πρόσωπό του.

«Είναι μια στιγμή που οι σκέψεις μου δεν είναι συγκροτημένες, πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα κορίτσια. Παρά τα προβλήματα μέσα στη χρονιά, παρά τους τραυματισμούς, ακόμα και στο σημερινό παιχνίδι, είχαν ένα πράγμα μέσα στο μυαλό τους, ότι αξίζουν αυτό το πρωτάθλημα, ότι είναι καλύτερη ομάδα και πρέπει να το δείξουν. Οι συνθήκες δεν μας βοήθησαν να παίξουμε όπως θέλαμε επιθετικά, οπότε η τακτική μας επικεντρώθηκε αμυντικά και στο πως θα σταματήσουμε τον Παναθηναϊκό.

Είναι μια τεράστια επιτυχία, γιατί ο Παναθηναϊκός έχει κάνει μια τεράστια επένδυση φέτος, διεκδικώντας το νταμπλ. Όλη τη χρονιά, υπήρχε μια μεγάλη αμφισβήτηση, ότι μάλλον δεν παίζουμε καλά, μάλλον δεν είμαι αρκετά καλός για αυτή την ομάδα. Δεν ξέρω αν είμαι αρκετά καλός ή δεν είμαι. Αυτό που θέλω να πω είναι, ότι είμαι ευτυχισμένος που ανήκω σε μια μεγάλη οικογένεια, σε μια μεγάλη ομάδα, που σε κάθε δύσκολο παιχνίδι, σε κάθε δυσκολία, βγάζει την καρδιά της μπροστά. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο. ΚΛ

Θέλω να αφιερώσω αυτό το πρωτάθλημα, πέρα από όλα τα κορίτσια, στις τραυματίες μας, την Βίτολα, την Νικολοπούλου, την Σπυριδοπούλου, να τους ευχηθώ περαστικά. Σίγουρα, οι επόμενες μέρες θα είναι καλύτερες, καλό Πάσχα με υγεία σε όλο τον κόσμο» τόνισε ο Νίκλας.

Διαβάστε επίσης