Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τέτοιο....γλέντι θέλανε

Τέτοιο....γλέντι θέλανε
Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 - 09:56

Ο Ολυμπιακός έκανε πάρτι στο ΟΑΚΑ και έδειξε στον Παναθηναϊκό τι σημαίνει το ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ, το οποίο έγινε σύνθημα από χιλιάδες ΓΑΥΡΟΥΣ και ακούστηκε τα τελευταία δύο χρόνια σε κάθε μέρος της Ελλάδας. Ο Θρύλος έκλεισε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πανηγύρισε το πρωτάθλημα της Basket League με τον δικό του τρόπο. Προφανώς αν δεν υπήρχαν τα διαιτητικά αίσχη στο Game 2 της σειράς, οι Πειραιώτες θα σκούπιζαν τον «εξάφαπο», καθώς η διαφορά επιπέδου ανάμεσα στις δύο ομάδες αποδείχτηκε για ακόμα μία φορά.

Ίσως τελικά, η ήττα στο Game 2, έστω και με αυτόν τον τρόπο, να ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να συμβεί στον Ολυμπιακό φέτος. Και αυτό γιατί ο Θρύλος έκανε το καθήκον του στο τρίτο παιχνίδι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και στη συνέχεια πήγε στο ΟΑΚΑ για να τους ξεβρακώσει. Η ομάδα του Πειραιά διέσυρε τον Παναθηναϊκό μπροστά στους οπαδούς της, οι οποίοι δεν άντεξαν να δουν να γράφεται ακόμα μία μαύρη σελίδα στην ιστορία τους και τα έκαναν γυαλιά καρφιά!

Το πρωτάθλημα αυτό είναι ακόμα πιο γλυκό για τον Θρύλο. Οι Πειραιώτες «ανάγκασαν» τον κόσμο του Παναθηναϊκού να διαλύσει το ΟΑΚΑ, προκειμένου να μην σπάσει η ιστορική 35άρα. Όλος ο κόσμος είδε μία ομάδα να παίζει μπάσκετ και μία ομάδα να μοιάζει με ομάδα γυμνασίου. Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι δικαιώθηκαν για όλες τις αποφάσεις τους και βούλωσαν πολλά στόματα. Επένδυσαν στον Ολυμπιακό και τον είδαν να... χορεύει στο παρκέ, εκεί που πρέπει να κρίνονται οι αγώνες, χωρίς διαιτητικά όργια και χωρίς οπαδούς που επειδή δεν αντέχουν τη δίκαιη ήττα τα σπάνε όλα!

Ο Ολυμπιακός όμως δεν θα σταματήσει εδώ. Θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη, διότι έχει εξαιρετικό πλάνο, ανθρώπους οι οποίοι ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και μιλούν με τη δουλειά τους. Καθαρά και δίκαια. Χωρίς αναρτήσεις στα social media, χωρίς φασαρία και χωρίς απειλές.

Διαβάστε επίσης