Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απόψε είναι η στιγμή του κάπτεν!

Απόψε είναι η στιγμή του κάπτεν!
Σάββατο, 17 Ιουνίου 2023 - 12:56

Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα, η οποία εν πολλοίς έχει διατηρήσει τον κορμό της. Έχει λίγες προσθήκες/αλλαγές, σε σχέση με το περσινό ρόστερ και έτσι έχει διατηρήσει σε μεγάλο βαθμό την ομοιογένειά του. Ένα από τα πράγματα, τα οποία άλλαξε η ομάδα του Μπαρτζώκα, ήταν αρχηγό. Ο Κώστας Παπανικολάου παρέλαβε τα σκήπτρα από τον Γιώργο Πρίντεζη και έδειξε να είναι όχι απλώς έτοιμος για τον ρόλο. Αλλά… φτιαγμένος για αυτόν.

Ο αρχηγός των Πειραιωτών, που στα τέλη Ιουλίου θα σβήσει τα 33 κεράκια στην τούρτα του, ήταν... βιονικός. Ο «Παπ» ξεκίνησε τη σεζόν 2022-2023 από το Eurobasket (Σεπτέμβριος) στο Μιλάνο και στο Βερολίνο, έπαιξε στο κομβικό ματς με το Βέλγιο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και φώναξε «παρών» σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια των Πειραιωτών σε τέσσερις διοργανώσεις και σε κάθε γωνιά της Ευρώπης.

Τώρα ερχόμαστε στο σήμερα και απόψε και σε ένα ιδιαίτερο βράδυ το αποψινό. Πολύ ιδιαίτερο, όπου ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για μεγάλη φιέστα της κατάκτησης του 14ου πρωταθλήματος στην ιστορία της ομάδας και με τον Παπανικολάου να είναι ο πρωταγωνιστής.

Ο «Παπ» που παρέλαβε τα σκήπτρα από τον Γιώργο Πρίντεζη και ο Πρίντεζης από τον Βασίλης Σπανούλη, είναι έτοιμος μετά το Κύπελλο και το Super Cup, να σηκώσει και το βαρύτιμο τρόπαιο του πρωταθλήματος ως αρχηγός.

Απόψε θα είναι η στιγμή του!

Διαβάστε επίσης