Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Βλέπει Μιχάιλιουκ ο Ολυμπιακός»

«Βλέπει Μιχάιλιουκ ο Ολυμπιακός»
Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023 - 22:55

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και όπως φαίνεται ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξετάζει προσεκτικά τις επόμενες κινήσεις του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι Πειραιώτες έχουν στη λίστα τους τον Σβι Μιχάιλιουκ. Πρόκειται για τον Ουκρανό γκαρντ που από τη σεζόν 2018-2019 αγωνίζεται στο ΝΒΑ. Ο 26χρονος είναι free agent και έχει κερδίσει το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων». Πέρυσι αγωνίστηκε αρχικά με τη φανέλα των Νικς, ωστόσο στη συνέχεια πήγε στους Χόρνετς. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τους Λέικερς, τους Πίστονς, τους Θάντερ, αλλά και τους Ράπτορς.

Ο Μιχάιλιουκ είναι διεθνής με όλες τις εθνικές της Ουκρανίας και θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο της χώρας στον χώρο του μπάσκετ. Φυσικά, η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη, αφού ο ίδιος έχει ως προτεραιότητα το ΝΒΑ, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κοιτά και τις επιλογές του στην Ευρώπη.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε τη μοίρασε σε Νικς και Χόρνετς, με τους οποίους μέτρησε 10,6 πόντους με 40,4% στα τρίποντα, 2,7 ασίστ και 2,4 ριμπάουντ σε 22,5 λεπτά κατά μέσο όρο, σε 19 εμφανίσεις

Διαβάστε επίσης