Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι Ισπανοί για Ολυμπιακό και Ματ Τόμας

Οι Ισπανοί για Ολυμπιακό και Ματ Τόμας
Κυριακή, 16 Ιουλίου 2023 - 12:00

Και ξαφνικά… Ματ Τόμας για Ολυμπιακό! Ο 28χρονος Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ, ο οποίος νωρίτερα έμεινε και επίσημα ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, φέρεται να έχει πρόταση από τους «ερυθρόλευκους», προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, μετακομίζοντας στον Πειραιά!

Συγκεκριμένα, η έγκυρη ισπανική ιστοσελίδα ''superdeporte.es'' κάνει την εν λόγω αποκάλυψη, με τον δημοσιογράφο Pascu Calabuig να αναφέρει: «Αφότου υπέγραψε στους Έλληνες (σ.σ στον Παναθηναϊκό) στις 31 Ιανουαρίου 2023, ο πρώην παίκτης της Βαλένθια, τη σεζόν 2018/19, έπαιξε σε 10 αγώνες της Ευρωλίγκας με μέσο όρο 8,1 πόντους, δύο ριμπάουντ και 6,7 βαθμολογία. Λόγω του ορίου των ξένων, ο Ματ δεν έπαιξε στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αυτή η έλλειψη χρόνου συμμετοχής, λοιπόν, σήμαινε ότι ο παίκτης ήταν και φαβορί, προκειμένου να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, για αναζήτηση νέου προορισμού. Σε ό,τι έχει να κάνει με το μέλλον του, ο Αμερικανός ευχαρίστως θα επέστρεφε στην Ισπανία, αν και ο Ολυμπιακός έχει θέση για αυτόν και του έχει στείλει πρόταση»!

Διαβάστε επίσης

Με το βλέμμα στο μέλλον

Με το βλέμμα στο μέλλον

Ο Ολυμπιακός ενισχύει τον ελληνικό κορμό του και με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στο τιμόνι ετοιμάζεται για ωραία πράγματα...