Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Nέο σενάριο για Τζέιμς και Θρύλο! (photo)

Nέο σενάριο για Τζέιμς και Θρύλο! (photo)
Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2023 - 15:05

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει ξεκαθαρίσει πως δεν ασχολείται με παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο σε άλλες ομάδες, ωστόσο όσο δεν κλείνει το ρόστερ, οι φήμες δίνουν και παίρνουν. Η τελευταία εξ αυτών εμπλέκει ξανά τους νταμπλούχους με τον Μάικ Τζέιμς!

Συγκεκριμένα, το σέρβικο «telesport.rs» αναφέρεται στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα και στο πλάνο της για να αποκτήσει έναν σκόρερ με δημιουργικές ικανότητες και έριξε «βόμβα», καθώς ξεκαθάρισε ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει στην άκρη την περίπτωση του Ναν, πολύ απλά γιατί ο βασικός στόχος ή για την ακρίβεια ο μοναδικός είναι ο Αμερικανός σούπερ σταρ της Μονακό.

Γενικότερα, τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί μια φημολογία στην Ευρώπη, που γίνεται όλο και πιο έντονη σχετικά με τον Τζέιμς και τον Ολυμπιακό, με τον 32χρονο σκόρερ να φέρεται διατεθειμένος εφόσον μείνει ελεύθερος να υπογράψει στους νταμπλούχους Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το δημοσίευμα τονίζει ότι όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά σχετικά με την περίπτωση του Μάικ Τζέιμς, ενώ μιλάει και με αριθμούς, αφού λέει ότι ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να δώσει και 1 εκατ. ευρώ για το buy out.

Διαβάστε επίσης