Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Tα εισιτήρια για τη βραδιά του Βασίλη Σπανούλη!

Tα εισιτήρια για τη βραδιά του Βασίλη Σπανούλη!
Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2023 - 17:55

Στις 17 Σεπτεμβρίου ο Ολυμπιακός θα τιμήσει τον ΘΡΥΛΙΚΟ Βασίλη Σπανούλη για την προσφορά του στην ομάδα του Πειραιά. Οι Πειραιώτες διοργανώνουν μία υπέροχη τελετή και χιλιάδες ΓΑΥΡΟΙ θα γεμίσουν το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να αποθεώσουν τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ «Κill Bill»

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός τη συγκεκριμένη βραδιά θα αγωνιστεί με συλλεκτικές φανέλες που έχει δημιουργήσει προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη η εταιρεία που ντύνει τους «ερυθρόλευκους».

Η ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ για τα εισιτήρια:

Η μεγάλη ώρα πλησιάζει και όλοι θα είναι εκεί για τον ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΝΟΥΛΗ. Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ ενημερώνει του φιλάθλους της ότι από σήμερα (17/07) ξεκινά για ΟΛΟΥΣ η προπώληση των εισιτηρίων για την εκδήλωση προς τιμήν του Θρύλου V-Span και το φιλικό με την Ολίμπια Μιλάνο, «THE NIGHT OF THE LEGEND», που θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 17/09/2023 με ώρα έναρξης 20:30.

Τα διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2023/2024 ΔΕΝ θα ισχύσουν στην συγκεκριμένη εκδήλωση.

Μέχρι πρότινος τα εισιτήρια ήταν προς διάθεση μόνο για τους κατόχους διαρκείας, ωστόσο, από σήμερα (Δευτέρα 17/07/2023) θα είναι προς διάθεση για όλους τους φιλάθλους.

• Μέσω του INTERNET από το www.olympiacosbc.gr ΚΑΙ από το www.ticketmaster.gr από την Δευτέρα 17/07/2023 στις 10:00.
• Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 211 1996007 από την Δευτέρα 17/07/2023 στις 10:00.
• Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 12€, 15€, 20€, 25€, 30€, 40€, 60€, 80€, 150€, 200€ και 500€.

Για τα εισιτήρια των ακριβότερων κατηγοριών και VIP, μπορείτε να απευθύνεστε και στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο τηλέφωνο 210 45 27 600.

Με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο π/ου ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φίλαθλους, ότι, για την αγορά κάθε εισιτηρίου με οποιαδήποτε τρόπο (internet, εκδοτήρια, τηλ. κέντρο κλπ.) είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου.

Είσοδος παιδιών-Προσοχή!
Σας υπενθυμίζουμε ότι μόνο τα παιδιά μέχρι 5 ετών έχουν δικαίωμα εισόδου χωρίς εισιτήριο (χωρίς εξασφαλισμένη θέση) στους αγώνες του Ολυμπιακού. Για την είσοδο των παιδιών άνω των 5 ετών, απαιτείται η έκδοση εισιτηρίου ή η κατοχή εισιτηρίου διαρκείας στο όνομα του παιδιού. Επίσης, είναι απαραίτητο ο συνοδός του παιδιού να έχει μαζί του επίσημο έγγραφο που να αποδεικνύει την ημερομηνία γέννησης του/των παιδιού/ων που συνοδεύει. Σε περίπτωση που δεν θα ακολουθούνται οι παραπάνω οδηγίες, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος.

Η κάρτα φιλάθλου του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για τον συγκεκριμένο αγώνα ΔΕΝ είναι υποχρεωτική.

Διαβάστε επίσης