Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Γουόκαπ κορυφαίος της Ελλάδας, σύμφωνα με τη FIBA!

Ο Γουόκαπ κορυφαίος της Ελλάδας, σύμφωνα με τη FIBA!
Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 - 10:50

Τους καλύτερους παίκτες κάθε Εθνικής ομάδας στο φετινό Mundobasket ξεχώρισε η FIBA. H Παγκόσμια Ομοσπονδία μπάσκετ έδωσε τον τίτλο του κορυφαίου της Εθνικής μας στη διοργάνωση των Φιλιππίνων στον Τόμας Γουόκαπ του Ολυμπιακού!

Παρά την αποτυχία της Ελλάδας για πρόκριση στους «8» του Παγκοσμίου, ο νατουραλιζέ γκαρντ του Θρύλου έδωσε τον καλύτερο εαυτό του στη Μανίλα, με μέσο όρο 12,8 πόντους (42,3% τρίποντα) και 7,2 ασίστ.

«Η ενίσχυση με τον Τόμας Γουόκαπ ήταν μια καλή απόφαση για την ελληνική ομάδα. Ο πόιντ γκαρντ ένιωσε σαν στο σπίτι του στο σύστημα του προπονητή Δημήτρη Ιτούδη, με απολογισμό 12,8 πόντους και 7,2 ασίστ ανά αγώνα, ενώ σούταρε 42,3% από το τρίποντο. Αλλά χωρίς τους Γιάννη Αντετοκούνμπο, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Κώστα Σλούκα και Νικ Καλάθη, ήταν εξαρχής μια δύσκολη μάχη για την Ελλάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά η FIBA.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης