Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ντάφι: «Ο Ιβκοβιτς είχε τον σεβασμό όλων, έφτασε κοντά στο ΝΒΑ»

Ντάφι: «Ο Ιβκοβιτς είχε τον σεβασμό όλων, έφτασε κοντά στο ΝΒΑ»
Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 - 12:07

Μια «ανάσα» από τον πάγκο των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς βρέθηκε, στο παρελθόν, ο θρυλικός Ντούσαν Ίβκοβιτς. Συγκεκριμένα, σύμφωνα τον ατζέντη Μπίλι Ντάφι, ο σπουδαίος άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού ήταν σε προχωρημένες συζητήσεις με τους Γουόριορς, όμως δεν έγινε, τότε, ο πρώτος Ευρωπαίος κόουτς σε ομάδα του ΝΒΑ.

Ο Ντάφι δήλωσε: «Είχαμε προσπαθήσει να βοηθήσουμε τον Ίβκοβιτς να πάει στο Γκόλντεν Στέιτ. Πριν πολλά χρόνια, όταν ο Κρις Μάλιν ήταν τζένεραλ μάνατζερ, είχαμε κάνει συνάντηση στο Μαϊάμι. Δεν προέκυψε όμως, ήταν θέμα τάιμινγκ. Ήταν κρίμα, γιατί θεωρώ πως θα ήταν εξαιρετικός, ήταν ένας πολύ καταξιωμένος προπονητής, πολύ επικοινωνιακός και είχε τον σεβασμό όλων. Ήταν όνειρό μου να τον δω προπονητή στις ΗΠΑ. Ο Θεός να τον αναπαύσει. Τον αγαπούσαμε. Πάντα τον έβλεπα ως έναν σοφό άνθρωπο. Πάντα είχε κάτι έξυπνο να πει και μαθαίνεις από αυτό. Πέρασα πολύ χρόνο μαζί του. Όταν ερχόμουν στην Ευρώπη, πήγαινα στο σπίτι του, τρώγαμε μαζί. Ήταν ευγνώμων που προσπαθήσαμε να τον ενώσουμε με το ΝΒΑ. Μακάρι να γινόταν».

Υπενθυμίζεται, ότι ο μεγάλος «Ντούντα» κατέκτησε, μεταξύ άλλων, με τον Θρύλο την Euroleague του 1997 και του 2012.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης